מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר ירוםחנן05/09/2011
לאחר אימון כדורגל יש ספורטאים שמבצעים אמבטיית קרח, שאלית היא האם סטים של אמבטיות חום-קור(לדוגמא דקה בחם דקה בקר,2 דקות בחם דקה וחצי בקר) יכולים להחליף את אמבטיית הקרח? אני אישית לא אוהב מים חמים על השרירים אחרי אימון?
2.אני משחק כדורגל, שעה וחצי של אימון ואין לנו מקלחות בחדר ההלבשה,מהרגע שאני מסיים את האימון ועד שאני מגיע הביתה לוקח לי בערך -30 דקות עד שאני נכנס למקלחת.
השאלה שלי כמה זמן פחות או יותר יש אפקטיביות פיזיולגית (לשרירים לדומגא) לעשות קונטרסיים שכאלה? או שאחרי זמן שכזה אין כבר אפקטיביות?
תודה רבה ד"ר זה פשוט נושא שמאוד חשוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות לד"ר ירום
חנן05/09/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה
ד''ר יוני ירום06/09/2011יש לבצע שחרור ומתיחות לאחר האימון
לאחר 30 דקות אין טעם לקפוץ לקרח אבל אפשר להקרות את עצמך במים חמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל
חנן06/09/2011אחרי כמה זמן מסיום האימון עד לכניסה לסטים של אמבטיות חום-קור יורדת אפקטיביות פיזיולוגיית לשרירים? האם חצי שעה מסוף האימון יש אפקטיביות להכינס לסטים שכאלה?
ד"ר אני שואל את אותך כי אני יודע שאתה בעל שם מאוד טוב, וגם אתה פיזיולוג מאמץ והנושא הזה של התאוששות מאוד חשובה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל - תגובה
ד''ר יוני ירום13/09/2011בדרך כלל מדברים על כניסה למי קרח תוך 10 דקות
לאחר חצי שעה כבר מאוחר לקבל את האפקט המשקם המיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שימוש בחום - קור
ד''ר יוני ירום20/09/2011כאן ניתן לחכות יותר זמן לאחר האימון
השימוש הוא כמו במסז' ומיועד ליצור הרפיית שריר ושחרור לאחר מאמץ ממושך וקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר יתותח
חנן20/09/2011!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר בגדול
חנן20/09/2011האם אתה בעד טכניקה של קונטרסים של חום וקור לאחר אימון אינטנסיבי?
אני שואל אותך כי הבנתי שאתה אחד מרופאי הספורט הטובים שיש וחשוב לי לשמוע דעה ממישהו מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר בגדול - תגובה
ד''ר יוני ירום21/09/2011לא ממש קופרסים אלא יותר בסיגנון מקלחת או בריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)