מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CT שוקייםדרור14/09/2011
שלום!
לאחר ביצוע מיפוי עצמות ("ב-spect ברכיים ושוקיים שברי מאמץ דרגה 1 - כמו כן, ממצא בטיביה קריבנית משמאל חשוד ל- OSTEOID OSTEOMA"), נשלחתי ל- CT.
כמה זמן אורך עד לקבלת התשובות של ה - CT?
אני טס בעוד חודש וחצי ל-4 חודשים לניו זילנד והמצב הרגליים שלי מטריד אותי מאוד. אני אוהב ספורט ואוהב מאוד ללכת וזה מה שאני אמור לעשות בין היתר בניו זילנד.
התור שלי ל- CT הוא ליום ראשון הקרוב. התור לרופא הוא רק ב 9/10 (3 שבועות לפני הטיסה המיועדת שלי). יש משהו שאני יכול לעשות בינתיים כדי לשפר את מצב הברכיים/ שוקיים? (לפני ה- CT התחלתי להשתמש מדרסים מסיבי זכוכית, וכן קבלתי גם את התחליף של ויוקס( או משהו כזה) למשך 3 שבועות).
מחכה לעצות,
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT שוקיים - תגובה
שרון רוזנמן18/09/2011תשובת ct מתקבלת זמן קצר לאחר הבדיקה. אם אכן אתה סובל משברי מאמץ ,הטיפול העיקרי הוא מנוחה ל6 שבועות ואז לחזור לבדיקה ומידה והרופא מאפשר לחזור לפעילות בהדרגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, נשאר לי רק לחכות ולקוות...
דרור18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)