CT שוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT שוקיים
    דרור
    14/09/2011

שלום!

לאחר ביצוע מיפוי עצמות ("ב-spect ברכיים ושוקיים שברי מאמץ דרגה 1 - כמו כן, ממצא בטיביה קריבנית משמאל חשוד ל- OSTEOID OSTEOMA"), נשלחתי ל- CT.
    כמה זמן אורך עד לקבלת התשובות של ה - CT?
    אני טס בעוד חודש וחצי ל-4 חודשים לניו זילנד והמצב הרגליים שלי מטריד אותי מאוד. אני אוהב ספורט ואוהב מאוד ללכת וזה מה שאני אמור לעשות בין היתר בניו זילנד.
    התור שלי ל- CT הוא ליום ראשון הקרוב. התור לרופא הוא רק ב 9/10 (3 שבועות לפני הטיסה המיועדת שלי). יש משהו שאני יכול לעשות בינתיים כדי לשפר את מצב הברכיים/ שוקיים? (לפני ה- CT התחלתי להשתמש מדרסים מסיבי זכוכית, וכן קבלתי גם את התחליף של ויוקס( או משהו כזה) למשך 3 שבועות).

מחכה לעצות,
    דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CT שוקיים

הוספת תגובה

• CT שוקיים - תגובה

שרון רוזנמן
    18/09/2011

תשובת ct מתקבלת זמן קצר לאחר הבדיקה. אם אכן אתה סובל משברי מאמץ ,הטיפול העיקרי הוא מנוחה ל6 שבועות ואז לחזור לבדיקה ומידה והרופא מאפשר לחזור לפעילות בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך, נשאר לי רק לחכות ולקוות...

דרור
    18/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו