מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע בצולבות וmcl and lclנתי26/09/2011
שלום , אני עוסק בספורט אתגרי כל החיים ואני בן 23. נפצעתי לפני שבועיים וקרעתי קרע מלא של הצולבות וקרע חלקי של ה mcl and lcl כמו כן ישנה פגיעה בעצם משנית lfc . לאחר שבוע עם קביים אי הולך בלי קביים ומצליח לעלות מדרגות ולקפל וליישר את הרגל יישור מלא.
הומלץ לי לפני שידעו על קרע הצולבות ללכת על הרגל עד כאב, עכשיו הומלץ לי על ניתוח מיידי.
השאלה היא: 1- האם עדיין להמשיך ולדרוך על הרגל?? זה לא יכול לגרום לנזק בגלל הצולבות?? 2- האם בגלל שאני יכול ללכת זה דחוף ברמת הלעשות את הניתוח בהקדם האפשרי או שאפשר לדחות אותו עוד חודש (בגלל חתונה שלי)?
3- איזה רופא מנתח הכי מומחה לברך ולבעיית ספורט אתה ממליץ לעשות את הניתוח בכל הארץ??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בצולבות וmcl and lcl - תגובה
ד''ר יוני ירום27/09/2011ללכת אתה יכול
אם לא מנתחים תוך מספר ימים קטן מהפגיעה צריך לחכות לפחות חודש
איני יכול להמליץ בפורום זה על מנתח ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)