שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל
    אור
    08/10/2011

שלום רב. שמי אור בן 29. לפני חודשיים שברתי את כף רגלי במסרקים 2-4 שברים מרוסקים מרובים כתוצאה מנפילה. בניתוח קובעו מסרקים 3 ו2 כמוכן בוטל מפרק 2 ומפרק 3 שוחזר. עכשיו הורד הגבס והועברתי למגף לדריכה חלקית. אני עובר טיפולי פיזיוטרפיה לשיפור תנועתיות. רציתי לדעת אם יש דרכים לעזור לגוף לשקם את העצמות השרירים והרקמות הרכות. תזונה נכונה, תוספי תזונה או טיפולים חדשים. כל דבר שאפשר לעשות כדי להקל ולעזור לגוף ישמח אותי מאד.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל

הוספת תגובה

• שיקום לאחר ניתוח בכף הרגל - תגובה

ד''ר יוני ירום
    09/10/2011

תרגול, תזונה טובה עשירה בחלבונים
    המון תירגול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותכם.

אור
    11/10/2011

בשעה טובה הצלחתי ללכת ללא עזרת הקביים כשאני נועל מגף דריכה. אני מבין שהדריכה היא חלק חשוב מתהליך השיקום כי היא מעודדת שקיעת סידן ומחזירה לפעולה את השרירים אך אני מרגיש שבגלל הכאב ועיפות הרגל התרגול הביתי של הפיזיוטרפיה נפגם. האם הדריכה נחשבת לחלק בלתי נפרד מהפיזיוטרפיה או שעדיף לתת לרגל לנוח ולעבוד על טווחים וגמישות כף הרגל? אני פונה אליכם בגלל שאני מבין שכרגע אני בתקופה קריטית אבל בגלל החגים קשה מאד לקבוע טיפולים סדירים. כמו כן חשוב לי לשמוע מספר דעות מלומדות. תודה על העזרה.
    אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ברשותכם. - תגובה

שרון רוזנמן
    11/10/2011

הדריכה והתירגול חשובים שניהם.
    תנסה לחלק את הזמן והכח בינהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו