מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ודלקת במפרק הירך-רות16/10/2011
אני בת 32 מדריכת כושר, רצה רוכבת על אופניים ועושה פילאטיס. כבר 4 שנים אני סובלת מכאבים במפרק הירך השמאלי. בכל פעם שהלכתי לרופא הוא טען שזה משהו עובר ולא ערך בדיקה מעמיקה. כעת כשדווקא הורדתי פעילות גופנית הכאבים חזקים מאד ואף החמירו. הכאב מתפשט בכל הישבן הגב התחתון ומעט בצד השני (ירך ימין). עשיתי בדיקת MRI שתוצאותיה : "שינויים בצקתיים ברכמות הרכות באיזור הGT משמאל, יכול להתאים למרכיב של ברוסיטיס טרוכנטרית או שינוי דלקתי אנטזופתי באיזור נקודת האחיזה של שריר הגאלטוס מדיוס. הודגם HERNITION PIT בצוואר הפמור השמאלי".
אשמח לקבל הסבר לגבי הממצאים. האורטופד שהפנה אותי לבדיקה נתן לי ברקסין כדור נוגד דלקת והמליץ על זרקיות קורטיזון. איני רוצה לעשות זריקות . במיוחד כיוון שאני חושבת שכדאי למצוא מה גורם לבעייה- אופן יציבה לא תקין? שימוש יתר? וכו. מהי אותה זריקת קורטיזון והאם היית ממליץ עליה? האם יש פתרונות אחרים? מה יכול להקל? האם מנוחה הינה פתרון? האם העובדה שסבלתי מכאב במשך זמן כה רב והמשכתי בפעילות גרמה לדלקת להיות כרונית? והכי חשוב מתי אחזור לרוץ?
תודה רבה רבה וחג שמח
בריאות ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ודלקת במפרק הירך- - תגובה
ד''ר יוני ירום16/10/2011כל כך הרבה שאלות במשפט אחד
מה שישי לך זאת תופעה אופיינית לרצים ורצות הכוךללת התפתחות דלקת אופיינית בשריר העכוז הבינוני בחיבורו לאש עצם הירך
פיסיותרפיה עוזרת
הזרקה גם כן
תרגילים ימנעו חזרה של הנזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)



.jpg)
