דלקת שלא עוברת בפרק כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שלא עוברת בפרק כף היד
    ברוך
    17/10/2011

שלום,
    שמי ברוך ואני מתאמן בג'יו ג'יטסו ברזילאי (עבודת קרקע) במשך כשנה. לפני כחצי שנה החלו לי כאבים שמרגישים כמו דלקת בפרק כף יד שמאל - לא בכל פרק כף היד אלא בבגיד שמוביל מהחיבור בין הזרת לכף היד, עד שורש כף היד. הצד החימוני של המפרק בעיקר. תוך כדי אימון הכאב יורד קצת, אך כאשר אני קר, מספיק שמישהו נוגע לי בזרת או באיזור ההוא כדי לייצר כאב עז. אני שם קרח אחרי האימונים, והורדתי מאוד את העצימות, ועדיין המצב נשאר אותו דבר. כשיו עשיתי הפסקה של 3 חודשים שבה לא הופעל שום עומס על המפרק, ולאחר האימון הראשון בתום תקופת המנוחה הכאבים חזרו והם אף חזקים יותר. בזמנו הלכתי לאורטופד של קופת החולים שלי, אך הפתרון שלו היה כדורים ואני יודע שזה לא הפתרון. האם עליי לנסות להשיג ממנו פיזיותרפיה, או שבמצב כזה עדי לפנות למקום שמתמחה ברפואת ובפציעות ספורט? ובכלל מהי דרך הפעולה המומלצת?
    תודה מראש,
    ברוך
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה?

ברוך
    19/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו