לד"ר ירום התותח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ירום התותח
    חנן
    27/10/2011

דיברתי איתך על אימון כדורגל לילדים בני 13.
    אחרי האימון אני עובד איתם 10 דקות על חיזוק שרירי כללי, לדוגמא: תרגיל הגשר הצידי(עבודה על שרירי הליגה) שכיבות סמיכה ועבודה על שרירי הבטן עם התנגדות של כדורי כח וכו'.אני כל הזמן מחכניס להם לראש את חשיבות התזונה לפני ואחרי האימון.
    אמרתי לי שהתרגילים האלה טובים ולהוסיף עוד תרגילים כיד הדימיון.
    יש לי הרבה מאוד תרגילי כח עם כדורי כח במיוחד לשרירי הבטן ועוד תרגילים לשריר זוקפי הגו.
    תוכלל לתת לי טיפים או המלצות איך אני מצליח להגיע למצב שהילדים יתחזקו ויגדלו??(האם אני פועל נכון?)

נושא אחר
    2.לאחר אימון אינטנסיבי אני לוקח את הדוש מסובב את הברז עד הסוף לכיוון המים קרים ומתקלח מספר דקות עם סטים של מים חמים וקרים(כמו שאמרתי לך בהודעות הקודמות)
    שאלתי היא: האם כאשר אני עובר על השרירים עם המים הקרים-קרירים לאחר סט של המים החמים, אז זה נכון שהמים תוריד מרמת הדלקת,אני מתכוון האם המים מספיק קרים(בגדול) כדי לדכאות גובה דלקתית מוקדמת???

תודה רבה ד"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ירום התותח

הוספת תגובה

• לד"ר ירום התותח - תגובה

ד''ר יוני ירום
    27/10/2011

לגבי השאלה הראשונה - לא כאן המקום לתת יעוץ מסוג זה
    לגבי השאלה השניה - התשובה היא לא - אין קשר לרמת הדלקת בטמפרטורות כאלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום השלמה

חנן
    28/10/2011

בקשר לשימוש במים חמים וקרים. אמרת שכאשר עושים מקלחת עם מים קרים על השרירים אין קשר להורדת הדלקת,
    אם כך תוכל להסביר לי מדוע משתמשים במים קרים על שרירי הרגליים?
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ירום השלמה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    31/10/2011

לא ידוע - אולי בשביל ליצור קונטרסט עם החום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו