דלקת כרונית בגידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בגידים
    רות
    27/11/2011

בסוף אוג' ש.ז. כתוצאה ממתיחת יתר בחדר כושר הופיעו כאבים נוראיים בדרגה 10 בגידי המפסעות. הופניתי למיון שהעלה חשש לקרע אך לא וודאי, חזרתי הביתה עם משככי כאבים, שלא יכולתי ליטול בשל תופעות אלרגיות. כעבור שבועיים פרצה לי דלקת פרקים עם מעורבות של כל קצות הגפיים. בדיקות דם הראו על רמות של מעל מאה ל-CRP ושקיעת דם גם כן מעל מאה. מאז סרבו הגידים להתרפא ואני כבר שלושה חודשים סובלת מכאבים חזקים של המפסעה בנוסף לדלקת הפרקים. כאבים אלו מונעים ממני תזוזה ופעולות יום יומיות שלא לדבר על פיזיוטרפיה. חוץ ממשככי כאבים איני נוטלת בינתיים שום תרופות עד לאבחנה מלאה. אנא כוון אותי כיצד אני יכולה לטפל בדלקת הגידים במפסעות כיוון שאני ממש על סף יאוש (גם בהתהפכויות במיטה יש כאבים נוראיים). תודה על מענך המהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כרונית בגידים

הוספת תגובה

• דלקת כרונית בגידים - תגובה

ד''ר יוני ירום
    30/11/2011

קודם כל חייבים לנסות גם טיפול תרופתי - לאחר הורדת הסימפטומים יהיה קל יותר לטפל
    צריך למצוא את התרופה המתאימה!!
    פיסיותרפיה ממוקדת יותר יכולה לעזור גם כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו