מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע חלקי בגידרוית11/12/2011
הי אני מתעמלת בהתעמלות קרקע, ולפני כחצי שנה קפצתי לאחור באיזה תרגיל ונחתי לא טוב, עם כל המשקל על יד ימין ונוצר לי קרע חלקי בגיד. (במרפק ימין )4 חודשים מאז לא התאמנתי, השתדלתי לתת ליד לנוח וב 3 שבועות אחרי הפציעה ביכלל לא נתתי ליד לזוז. היום היד בסדר, פעם בכמה ימים היא קצת כואבת אבל ממש כאב קטן ולא מורגש. אני חזרתי לעסוק בהתעמלות (אני בת 23 ) לפני כחודשיים יותר בשביל הספורט והכיף ולא למשהוא תחרותי, ואני מצליחה לעשות הרבה תרגילים ביניהם פליקפלאקים וללכת על הידיים והיד בסדר גמור. לפעמים אחרי האימון יש לי כאב קטן ממש שנמשך כמה שניות וחולף. עשיתי שוב אולטרסאונד למרפק לפני כשבוע ועדין יש קרע חלקי באורך 0.4 ס"מ ושקיעת סידן. האורטופד אמר לי שאני לא צריכה לנתח ואין שום דבר שאפשר לעשות. ועדיף שאני יפסיק עם ההתעמלות כי זה מסוכן לגיד. השאלה שלי היא האם אין שום דבר שאפשר לעשות בשביל לתקן את הקרע הקטן??אני ממש לא רוצה לוותר על ההתעמלות, ואם אני מצליחה לעשות את כל התרגילים האלו, האם הגיד התחזק? או שהוא עלול להיקרע מתרגיל מסויים ולאו דווקא אם לא עשיתי אותו טוב? אם הגיד יקרע ואני אצטרך ניתוח האם היד תשוב לקדמותה?? או שגיד יכול לחזור לעצמו לבד?? אודה לכם עם תעזרו לי זה ממש חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע חלקי בגיד - תגובה
ד''ר יוני ירום13/12/2011אפשר לטפל גם בהסתיידות וגם בקרע באמצעות פיסיותרפיה, גלי הלם ושיטות נוספות
אנא פני למרכז המתמחה בטיפול בספורטאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי הלם
רקפת14/12/2011אני התנסיתי בטיפול בגלי הלם להסתיידויות. הבעייה שלי אכן נפתרה, בין השאר כי גם תפסתי אותה בזמן.
אם את רוצה לקבל רשמים, את מוזמנת לפנות אליי במייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)