קרע חלקי בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע חלקי בגיד
    רוית
    11/12/2011

הי אני מתעמלת בהתעמלות קרקע, ולפני כחצי שנה קפצתי לאחור באיזה תרגיל ונחתי לא טוב, עם כל המשקל על יד ימין ונוצר לי קרע חלקי בגיד. (במרפק ימין )4 חודשים מאז לא התאמנתי, השתדלתי לתת ליד לנוח וב 3 שבועות אחרי הפציעה ביכלל לא נתתי ליד לזוז. היום היד בסדר, פעם בכמה ימים היא קצת כואבת אבל ממש כאב קטן ולא מורגש. אני חזרתי לעסוק בהתעמלות (אני בת 23 ) לפני כחודשיים יותר בשביל הספורט והכיף ולא למשהוא תחרותי, ואני מצליחה לעשות הרבה תרגילים ביניהם פליקפלאקים וללכת על הידיים והיד בסדר גמור. לפעמים אחרי האימון יש לי כאב קטן ממש שנמשך כמה שניות וחולף. עשיתי שוב אולטרסאונד למרפק לפני כשבוע ועדין יש קרע חלקי באורך 0.4 ס"מ ושקיעת סידן. האורטופד אמר לי שאני לא צריכה לנתח ואין שום דבר שאפשר לעשות. ועדיף שאני יפסיק עם ההתעמלות כי זה מסוכן לגיד. השאלה שלי היא האם אין שום דבר שאפשר לעשות בשביל לתקן את הקרע הקטן??אני ממש לא רוצה לוותר על ההתעמלות, ואם אני מצליחה לעשות את כל התרגילים האלו, האם הגיד התחזק? או שהוא עלול להיקרע מתרגיל מסויים ולאו דווקא אם לא עשיתי אותו טוב? אם הגיד יקרע ואני אצטרך ניתוח האם היד תשוב לקדמותה?? או שגיד יכול לחזור לעצמו לבד?? אודה לכם עם תעזרו לי זה ממש חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע חלקי בגיד

הוספת תגובה

• קרע חלקי בגיד - תגובה

ד''ר יוני ירום
    13/12/2011

אפשר לטפל גם בהסתיידות וגם בקרע באמצעות פיסיותרפיה, גלי הלם ושיטות נוספות
    אנא פני למרכז המתמחה בטיפול בספורטאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי הלם

רקפת
    14/12/2011

אני התנסיתי בטיפול בגלי הלם להסתיידויות. הבעייה שלי אכן נפתרה, בין השאר כי גם תפסתי אותה בזמן.

אם את רוצה לקבל רשמים, את מוזמנת לפנות אליי במייל

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו