האם מותר לחזור לכדורגל בפריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר לחזור לכדורגל בפריצת דיסק
    כדורגלן
    14/12/2011

היי לנכבדים
    לפני 7 חודשים נפגעתי בצילפת שוט בצוואר.היו י כמה חודשים קשים עם חולשה ברגליים וזרמים ביידים וברגליים.אך לפני בכחודשיים עברו לי רוב התסימנים.יש לי לחץ בחוט השדרה.היציבות השתפרה פלאים.כהרופא אומר שאני בשיפור.הפיזוטרפית אומרת שלא טוב לא לרוץ..שצריך לזחור לספורט .האם כדורגל מותר לי?המנתח שלי אורמ שלא ממש כדאי .
    אך השאלה האם בריצה שאני רץ זה יכול לפגוע בצוואר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מותר לחזור לכדורגל בפריצת דיסק - תגובה

ד''ר יוני ירום
    15/12/2011

באם לא מתעוררים סימנים נאורולוגים כגון זרמים חולשות וכו - אין כל מניעה לרוץ
    באם הכל יעבוד כמו שצריך ולא יהיו סימנים גופנים , אפשר יהיה לשקול לחזור גם לכדורגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה חולשה.?

כדורגלן
    17/12/2011

היי תודה על תשובתך.מה זה אומר חולשה?
    אין לי בכלל בכלל זרמים.מה שיש לי הוא רק מין ערות רפלסקים בברך.שזה רק אם אתה עושה בדיקה דפיקות בברך זה קופץ.אך זה לא משפיע על ההליכה.ולא עליי.לפני כמה חודשים היה השפעה חזקה.עכשיו כבר אין לי את הבעייה של האי יציבות.
    אך הכוח הוא לא אותו כוח.ועל זה המנתח שלי אמר שעכשיו אני צריך לחדש את הכוח מחדש אחרי שהיה פריצה בצוואר.עכשיו הוא אומר שהגוף מנסה להתרפא.אז מה אתה חושב?אשמח לשמוע תושבה מנומקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה חולשה.? - תגובה

ד''ר יוני ירום
    18/12/2011

חושה פירושה ירידה בכוח
    לגבי ההתחזקות - אכן כן - הגוף זקוק לגירוי על מנת לבנות שוב את המערכת השרירית - וזה יעשה באמצעות אימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו