שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ליאור 55
    31/12/2011

שלום רב
    מקווה שהפורום מתאים לשאלתי

אז ככה בת 30 לפני כ10 ימים החלו לי כאבים בכתף שמאל שפסקו לאחר יומיים ,לאחר מכן החלו כאבים חמורים יותר בכתף ימין כול היד ומרגישה את היד נפולה כול ניסיון להרים אותה גובר בכאב וכול תזוזה נוספת מכאיבה ונשמעים קולות כמו של חריקה בניסיון הרמה והורדה של היד הימנית הייתי אצל ראומטולוג שהזריק לכתף לידוקאין וסטרואיד וטיפול בנקסין לא ממש עוזר כמו כן ממתינה לבדיקת אוללטרסאונד לכתףף באבחנה נכתב שהזריקה של הסטרואיד בוצע בשל טנוסינוביטיס בכול תזוזה של היד כמעט יש חריקות ורעשים מוזרים ...לא עשיתי שום פעילות חדשה ולא גופנית ולא חבלה .

מה זה יכול להיות ???
    נא כיוון לאבחנה
    בברכה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד''ר יוני ירום
    01/01/2012

אכן כואב מאוד ובעייתי
    האפשרויות - דלקת בגיד ובעיקר במעטפת הגיד בכתף - קרוב לודאי זה האחראי להרמת הזרוע הנקרא סופרה ספינטוס
    הסתיידות בגיד
    קרע חלקי או מלא בגיד
    בורסיטיס
    בכל מקרה נקבל את האבחנה מביצוע אולטרה סאונד אבחנתי שכדאי לבצעו מהר מאוד כי הטיפול תלוי בו.
    שלשת הקופות מאפשרות לבצע במהירות לפחות אצל 3 מאבחנית מצויינים דרך המושלם כמעט ללא תור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר ירום

ליאור 55
    01/01/2012

נקבע לי למחר אולטרסאונד בתל השומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו