מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע הוריזונטלי דלקתי סובכו'משה26/02/2012
קרע במיניסקוס המדיאלי בקרן האחורית עם ציסטה פרימנסקלי בגודל כ3 מ"מ
שינויים בצקתיים סובכונדרליים על רקע דלקתי בפלטו הטיבאליס המדיאלי
שינוים דלקתיים סובכונדרליים בפלטו הטיבאליס המדיאלי עם קרן הוריזונטלי בקרן האחורית של המיניסקוס באותו צד.
1)*מה פשר העניין "ציסטה פרימנסקלי בגודל כ3 מ"מ"?
*מה פשר המילים "שינוים דלקתיים סובכונדרליים בפלטו הטיבאליס"
2)גם אבי סובל מקרע במיניסקוס המדיאלי בשתי הברכיים וגם אני.
האם דבר זה לא מהווה שיקול ע"מ לבצע ניתוח אף אם הכאבים נסבלים(הטיעון:נטיה של עדינות במיניסקוסים?) ?אולי עדיף ניתוח "מניעתי"?בנוסף לעניין אני מרגיש אף בצד הלטראלי של ברך שמאל(הברך הראשונה שנפגעה) מין כאב.האם יכול להיות שכל הניסים ונפלאות שאני זוכה להם נובעות מעומס עקב הקרע, הראשון, במיניסקוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע הוריזונטלי דלקתי סובכו' - תגובה
ד''ר יוני ירום26/02/2012נתחיל מהסוף - העברת העומס והצברות הנזק אפשרית
אין מניסקוסים עדינים תורשתית
ציסטה מניסקיאלית היא עדות לנזק מקומי למניסקוס
לא הייתי מבצע ניתוח מניעתי אבל יש מספיק סיבות לבצע תיקון ניתוחי גם ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע הוריזונטלי MM
משה26/02/2012תודה רבה על התשובות.
התוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר:
שינוי בצקתיים סובכונדרליים?
על רקע דלקתי?כלומר השינויים הללו הפיכים או לא?
איפה זה פלטו הטיבאליס?
האם זה נכון שאין המיניסקוסים מכסים את כל נקודות המגע אשר בין הסחוסים?(אף שמעתי דיוק רב יותר שהוא מכסה אך ורק 2\3(כל אחד מהם))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע הוריזונטלי MM - תגובה
ד''ר יוני ירום26/02/2012השינויים הפיכים ונמצאים לכאורה מתחת לסחוס
המשטח הטיביאלי הינו החלק השטוח של הטיביה בתוך המפרק שעליו נמצאים המניסקוסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)