מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השלמה ליוני בבקשהשבי07/05/2012
ד"ר ביקשתי ממך שתסביר לי את הקשר בין מערכת העצבים האוטונומית לבין שימוש בקונטרס של מים חמים וקרים אחרי אימון. הסברת לי חבל על הזמן, בסוף ההודעה רשמת :
"איני רואה בכך כל תועלת"
למה התכוונת שרשמת את המשפט האחרון?
למה אומרים ששחקני כדורגל בפגרה צריכים לעבוד על (היפרטרופיה), לעלות מסה בשרירים? ובמהלך עונה לעבוד על כח מתפרץ יותר? מאיפה המחשבה הזו שכולם אומרים שחשוב לעלות מסה שרירית על ידי משקלים גובהיים בחדר הכושר?
אשמח עם תסביר לי מעט
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה ליוני בבקשה - תגובה
ד''ר יוני ירום07/05/2012מערכת העצבים האוטונומית לא תשתפר ממים קרים או חמים
בניית מסת שריר חייבת בעומס גבוה של לפחות 85% מהמשקל המירבי. הדבר קורה ב RM ( מספר חזרות מירבי ) של עד 12 חזרות
גם בעונה צריכים לעבוד על אלמנט של כו וגן על סבולת כוח שזה 12-15 חזרות
כח מתפרץ עדיף לעבוד במגרש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
.jpg)
.jpg)