מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירוםליאור26/05/2012
ד"ר ירום שלום
בעקבות מתיחה בשריר התאומים לפני 5 שבועות, אני סובל ממיחושים\כאב קל במרכז שריר התאומים. הרופא אבחן שזה קרע מיקרוסקופי בשריר. כבר למעלה משלושה שבועות אני נח ועדיין המחושים קיימים. האם ייתכן שיש לי דלקת בשריר\גיד. כמה זמן צריך לנוח לפני שאפשר לחזור לרכיבה.אני אמור לצאת בעוד 5 שבועות לרכיבה בחו"ל האם יגרם נזק אם ארכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום - תגובה
טל שחר28/05/2012לדעתי כל עוד לא חל שיפור לאחר 3 שבועות מנוחה,רצוי לשלב טיפולים שיכללו מתיחות פאסיביות,עיסויים , דיקור לשחרור השרירים,טייפינג להורדת עומס,וגם רצוי לבדוק מעורבות של שרירים מקורבים יותר ואולי אף גב תחתון. לגבי רכיבה, נסה לבדוק האם שינית לאחרונה מנח רכיבה, ואף לשקול שינוי גובה מושב/מנח קליטים על מנת להפחית תנועת קרסול והעמסה על שרירי התאומים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום - תגובה
ד''ר יוני ירום03/06/2012תוספת קלה
אני מניח שלאעשית את הנזק בזמן רכיבה
הבעייה נראית בהחלט קצת יותר מקרע מיקרוסקופי אלא כקרע ממש
חייב לטפל בפיסיותרפיה כפי שהימליץ טל ועשה זאת מיידית כדי שתוכל לרכוב בחו"ל - אם ישתפר - לא צריכה להיות בעייה בעוד 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)