קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום
    ליאור
    26/05/2012

ד"ר ירום שלום
    בעקבות מתיחה בשריר התאומים לפני 5 שבועות, אני סובל ממיחושים\כאב קל במרכז שריר התאומים. הרופא אבחן שזה קרע מיקרוסקופי בשריר. כבר למעלה משלושה שבועות אני נח ועדיין המחושים קיימים. האם ייתכן שיש לי דלקת בשריר\גיד. כמה זמן צריך לנוח לפני שאפשר לחזור לרכיבה.אני אמור לצאת בעוד 5 שבועות לרכיבה בחו"ל האם יגרם נזק אם ארכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום - תגובה

טל שחר
    28/05/2012

לדעתי כל עוד לא חל שיפור לאחר 3 שבועות מנוחה,רצוי לשלב טיפולים שיכללו מתיחות פאסיביות,עיסויים , דיקור לשחרור השרירים,טייפינג להורדת עומס,וגם רצוי לבדוק מעורבות של שרירים מקורבים יותר ואולי אף גב תחתון. לגבי רכיבה, נסה לבדוק האם שינית לאחרונה מנח רכיבה, ואף לשקול שינוי גובה מושב/מנח קליטים על מנת להפחית תנועת קרסול והעמסה על שרירי התאומים.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע מיקרוסקופי או דלקת- לד"ר ירום - תגובה

ד''ר יוני ירום
    03/06/2012

תוספת קלה
    אני מניח שלאעשית את הנזק בזמן רכיבה
    הבעייה נראית בהחלט קצת יותר מקרע מיקרוסקופי אלא כקרע ממש
    חייב לטפל בפיסיותרפיה כפי שהימליץ טל ועשה זאת מיידית כדי שתוכל לרכוב בחו"ל - אם ישתפר - לא צריכה להיות בעייה בעוד 3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו