כאבים ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל
    שלום
    11/07/2012

שלום,
    לפני כמה חודשים, אחרי תקופה בה התאמנתי הרבה, התחילו לי כאבים בשתי הרגליים באיזור בין הקרסול לשוקיים עד שלא יכלתי לסבול את זה יותר. הלכתי לאורתופד, אשר אמר שאלו לא שברי מאמץ אבל כן יש "תגובת העצם למאמץ", הוא המליץ לי לעשות מנוחה ולחזור בהדרגתיות. כך עשיתי, ובמשך כמה חודשים של מנוחה ואז חזרה הדרגתית לפעילות לא הרגשתי כאבים, עד לפני כמה ימים כשהתחלתי להרגיש כאבים חלשים בין הקרסול לשוק ברגל שמאל.
    בעוד פחות מחודש אני מתגייס לטירונות קרבית. יש לי גם פלטפוס, ואני כבר שנים עם מדרסים, ואשים מדרסים גם בנעליים הצבאיות. מה כדאי לי לעשות עד הטירונות? סוג ספורט מסוים? לנוח? להמשיך להתאמן כי הכאב חלש?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל

הוספת תגובה

• כאבים ברגל - תגובה

טל שחר
    17/07/2012

קשה על פי תיאורך וללא בדיקה להחליט האם אכן מדובר בשברי מאמץ או בנזק לרקמות רכות(גידים,רצועות) באיזור הקרסול והשוק. ממליץ לפנות לרופא ספורט/פיזיותרפיסט לבדיקה, ובמידת הצורך מנוחה וטיפולים לאיזור עד לגיוס.כמו כן התאמת נעל ריצה/מדרסים מתאימים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו