2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    אמיר
    21/07/2012

קראתי מאמר שלשחקני כדורגל חשוב מאוד לחזק את שרירי ההמסטרינג על מנת למנוע שהוא יהיה חלש מהשריר ארבע ראשי.
    המדרך בחדר כושר הביא לי 2 תרגילים:
    1.כפיפת ברכיים במכונה, כל רגל בנפרד
    2.הרמת אגן בשכיבה או על בוסו שאני שם אותו על ספסל וככה יש יותר קושי, או על כדור פיטבול כל רגל בנפרד כמובן שני התרגילים.

אני לא רוצה לבצע גם מכונה וגם הרמת אגן.
    השאלה שלי: האם התרגיל השני שרשמתי לך(הרמת אגן על בוסו מוגבהה) מתאים לחיזוק ההמסטרינג ולעלות מסה שרירית?

שאלה שניה:
    לפעמים בלילה אינ שוכב בספה, ומרגיש חלק קטן מה4 ראשי מתחיל לעשות זרמים ל2 שניות\ ואז אחרי 2 דקות עוד פעם זרמים ממש קטנים כאלה, כאילו חיברו לאזור את האלקטרוות חשמל שיש במכוני פיזיוטרפיה.
    ביומיים האחרונים זה עבר לי לשרירי הישבן.
    \חשוב לי להגיד שהתופעה לא כואב או מעצבנת וה קורה מדי פעם.
    אני לוקח 400 מ"ג מגנזיום לפני השינה אחרי האימון, כמובן מתיחות טובות.
    רק מעניין אותי לדעת אם אתה יודע מה זו הפועה הזו?

תודה רה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

טל שחר
    21/07/2012

התרגיל השני מחזק שרירי ההמסטרינגס וגב תחתון,ובנוסף שרירי הליבה.מתאים לשלבים ראשונים ולהכנה כללית לקראת עונת משחקי הכדורגל.במידה ואתה מעוניין לחזק שרירי ארבע ראשי והמסטרינגס לכדורגל,עליך לבצע תרגילים פונקציונליים המתאימים לכך,בנוסף לתרגיל זה ולאימון בחדר כושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו