מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בקרסול+תוצאות MRIשבי פרץ01/08/2012
אני שחקן כדורסל פעיל לפני כשלושה חודשים סובבתי את הקרסול בצורה קשה.
תוצאותMRI מתאריך 17/7/12
הודגמו שינוייםבצקתיים מח עצם באספקט המדיאלי של עצם הטאלוס.
נוזל יתר תוך מפרק טיביוטלרי ברצסוס הקדמי וכמו הרצסוס האחורי.
מעט נוזל יתר במפרק סובטלרי.
גידים קידמיים מדיאלים ולטראלים תקינים.
גיד אכילס והפסיה פלנטריס תקינים.
הרצועה דלתואיד נפוחה בצקתית בעיקר בחלק העמוק טיביוטלרי עם סימנים של קרעים חלקיים.
נפיחות משמעותית של הרצועה ATFL עם שינוי סיגנל מתאים לקרעים חלקיים ותהליכים פיברוטיים.
סינדסמוזיס תקין.
לסיכום:
שינויים דלקתיים וקרעים חלקיים ברצועות הלטראליות.
תהליך בצקתי במוח העצם הטלרי בעיקר מדיאלי.
נוזל יתר במפרק טיביוטלרי,יתכן שיניים על רקע טראומתי.
נכון להיום שאני מנסה לרוץ עדיין יש לי כאבים באזור הרצועה,השאלה אם אני גורם נזק נוסף?
מה הטיפול כי נכון לשקם את הרגל לגמרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בקרסול+תוצאות MRI - תגובה
טל שחר02/08/2012טיפול מתאים יכלול שיפור טווחי תנועה בקרסול,מתיחות לשרירי קרסול(תאומים,טיביאליס),חיזוק שרירים הנ"ל, תרגילי פרופריוספציה למפרק(עמידה על פיתה,בוסו וכדומה).לאחר פעילות רצוי להניח קרח על האיזור כ-15-20 דקות. בנוסף ניתן לחבוש הקרסול לפני הפעילות. במידה והפעילות גורמת לכאב חד+נפיחות מוגברת,רצוי להפסיקה ולפנות לייעוץ רפואי מתאים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)