מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SHIN SPLINT ומדרסיםיהודה26/09/2012
שלומות לפורום,
רץ מזה כחצי שנה בהליכון חדר כושר, לאחרונה התחילו כאבים בשוקה אחרי ריצה אורטופד איבחן כ SHIN SPLINT. הפסקתי לרוץ שבוע, חזרתי, חזרו הכאבים, הפסקתי שוב (כבר שבועיים). מאד רוצה לחזור.
בעבר התאמתי מדרסים (גבס) בשל דרבן ברגל שמאל.
שאלתי היא האם המדרסים (שפתרו לי לחלוטין את בעית בדרבן) משפיעים, לטובה או לרעה על ה- SHIN SPLINT . זה תמיד נדמה שאני "דוחף" אותם לנעל באופן לא טבעי (במקום רפידות הנעל המקוריות) ואני אף פעם לא יודע אם זה טוב או רע.
גמר חתימה טובה
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHIN SPLINT ומדרסים - תגובה
טל שחר06/10/2012לכאב באיזור השוק מספר סיבות ולכן יש צורך באבחון מדוייק, ולכן קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה קלינית.ייתכן שהמדרס משפיע בצורה כלשהי על מנח כף הרגל,ומכאן השפעה על הכוחות הפועלים על שרירי הקרסול והשוק, והעצם. ממליץ לפנות לבעל המקצוע שדאז להתאמת המדרסים לבדיקה,ולפיזיותרפיה לשיקום מתאים.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)