מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורסלן..מיכאל09/11/2012
שלום רב היו לי כאבים מטורפים בברך,משהו כמו חצי שנה עשיתי פיזיוטרפיה והממצא היחיד שמצאו בMRI היה בצקת בLFC בסוף לא הית ברירה ועשיתי ניתוח ארטו.
בניתוח מצאו נזקים שטחיים ב-20 מעלות וב-50 מעלות בLFC בסחוס אז שייפו לי את האזורים האלו וכן בוצע שחרור לטראלי לפיקה.
הבעיה שאני שבועיים וחצי אחרי הניתוח הולך כבר רגיל עושה אופניים וכו..אבלללל יש לי את אותו כאב בזוויות כמו שהיה לפני הניתוח שבעצם בגלל הכאבים האלו עשיתי את הניתוח.
חשוב לציין שיכולתי לפני הניתוח לרוץ וכו רק בכיפוף בזוויות מסוימות זה היה כואב ועכשיו שבועיים וחצי אחרי הניתוח באותם זוויות יש לי את אותו הכאב.
האם זה הגיוני?ואם כן מתי מתחילים להרגיש הקלה בכאבים שהיו לפני הניתוח?
במקרה וזה לא יעזור?האם זריקות PRP יכולות להועיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסלן.. - תגובה
טל שחר13/11/2012הכאבים כפי שתארת מתאימים למצב לאחר שבועיים מניתוח.יש להיוועץ עם הפיזיותרפיסטים המשקמים והאורטופד המנתח לגבי המשך שיקום והצלחתו.בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)