נקע ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע ברגל
    שאול
    11/12/2012

שלום ..
    לפני כחודש וקצת בערך במהלך משחק כדורגל (מתאמן בספורט 2-3 בשבוע), עשיתי
    תנועה לא נכונה בקרסול ונפלתי על הרצפה, לאחר מכן מיד עליתי לבית החולים עשיתי צילום הדוקטור אמר לי לנוח ולהשים קרח.
    כבר עבר חודש וחצי כמעט ואני עדיין הולך בצליעה קלה ואינני יכול לרוץ בכלל, (יש לציין שהנקע התרחש לא הייתי יכול לעמוד על הרגל ולא להזיז אותה שבוע עד שבועיים),
    יש כאבים ממש ממש קטנים והרגל כואבת במיוחד שאני קם בבוקר שלא הלכתי עלייה בכלל.
    מה עליי לעשות ?.. ועוד כמה זמן אני יחזור לשחק או ללכת על הרגל?..

תודה רבה על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע ברגל

הוספת תגובה

• נקע ברגל - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    11/12/2012

שלום שאול
    הריפוי של נקע בקרסול במיוחד כאשר מדובר בנקיעה חמורה כמו שהייתה עלול להמשך זמן ארוך יחסית. יש מספר דרגות חומרה של נקע הנקע שלך אני מעריך, היה כרוך בקריעה של רצועות שצריכות להחלים.
    חשוב לבצע תרגילי שיקום על מנת להכשיר את הקרסול לעבודה במאמץ. בין תרגילי השיקום צריך לבצע תרגילי שיווי משקל ותרגילים לשיפור תחושת המיקום.
    תוכלו לקרוא בהרחבה על נקע בקרסול אצלי באתר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

כפיר בן גליל
    18/12/2012

אתה צריך לבצע תרגילים לשחזור החיישנים של שיויי המשקל באיזור הקרסול, כמו כן
    דיקור וטווינא (פזיותרפיה סינית) יעזרו מאד..
    כפיר בן גליל- רפואה סינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו