נקע בקרסול ועוד..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקע בקרסול ועוד..
    בני
    27/12/2012

שלום!
    לפני כשבועיים נקעתי במהלך פעילות ספורטיבית את קרסול רגל ימין.נבדקתי וצולמתי בבי"ח. היה חשד לשבר בלטרל פרוסס וטופלתי בחבישה. במשך יומיים -שלושה לא דרכתי על רגל ימין אלא קפצתי על רגל שמאל.
    מאז היה שיפור אני כבר דורך והולך-עדיין עם חבישה. ועדיין כואב לפעמים-אך המגמה היא מגמת שיפור.
    לפני 3 ימים הייתי בביקרות בקופח הרופא אמר להמנע מפעילות חודש וחצי אך לא צילם. (רשם-רצועות תקינות)
    מאז הנקיעה של רגל ימין כואבת לי מאוד כף רגל שמאל (כנראה בגלל עומס-זה מה שהרופא בביקרות אמר)
    שאלתי היא,
    מה אפשר לעשות? עד מתי הרגל הנקועה אמורה לכאוב? תוך כמה זמן הרגל השנייה מתאוששת מהעומס? יכול להיות שהתפתחה דלקת או משהו בסגנון?

תודה
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקע בקרסול ועוד..

הוספת תגובה

• נקע בקרסול ועוד.. - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    27/12/2012

שלום בני
    הכאבים שנובעים מנקע בקרסול יכולים להמשך שבועות עד חודשים. זה כמובן תלוי בחומרת הנזק. ההתרשמות הלא מחייבת שלי שלא מדובר בנקיעה קשה ועל כן אתה צפוי לשיפור חד תוך שבועות. הגיוני שהתפתחו כאבים בכף רגל שמאל בגלל עומס יתר הנגרם כפיצוי. הליכה משופרת אמורה להעביר את הכאבים בכף הרגל השמאלית.
    לגבי שאלתך, נכון לעכשיו יש דלקת בשתי כפות הרגליים.
    תוכל לקרוא עוד על נקע בכף הרגל אצלי באתר.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקע

כפיר בן גליל
    28/12/2012

חשוב מאד לבצע רתגילי שיווי משקל לקרסול כדי לעזור לו לחדש את הרצפטורים של שיווי המשקל שנפגעו בעקבות הנקע..
    כפיר בן גליל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו