פציעה בשוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בשוקיים
    אורי
    11/04/2013

יש לי בעיה שנמשכת כבר מספר חודשים. אני בן 36, משחק כדורגל באופן חובבני ובתקופה האחרונה כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק יש לי תחושה של נפיחות בשרירי השוקיים של שתי הרגליים (כאילו אימנתי אותם עכשיו בחדר כושר), אני מרגיש גם שהשרירים מתוחים. לאחר פרק זמן מסוים פתאום אני מרגיש הרגשת מתיחה חזקה באחד השרירים ולאחר מכן כאב שמונע ממני להמשיך לשחק. כאב זה נמשך כמה ימים וגורם לצליעה עד לחזרה למצב נורמלי וכך חוזר חלילה. לאחרונה שמתי לב שהרגשת ה"נפיחות" הזו בשוקיים מתרחשת גם כשאני עושה הליכות.

ראוי לציין שבחודשים האחרונים אני משחק ומתאמן פחות ופחות כי הפציעה אינה מאפשרת לי.

אשמח לעצה לגבי מהות הבעיה ופתרון אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בשוקיים

הוספת תגובה

• פציעה בשוקיים - תגובה

רוית למפל
    12/04/2013

נשמע ששרירי השוק שלך מכווצים מאוד וכתוצאה מכך כנראה יש לחץ גם על כלי דם ומערכת הלימפה .
    עצור את הפעילות הגופנית אחרת תגרום לעצמך נזק רציני יותר שישבית אותך לטווח ארוך .
    גש לאבחון בהקדם ע"י איש מקצוע בתחום.
    מומלץ ללכת לקבל גם מספר עיסויים טובים וחזקים (רקמות עמוק) יכול מאוד להיות שזה כבר יפתור את הבעיה .
    אל תזניח ! תטפל בהקדם.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר

אורי
    12/04/2013

אני נכנס למנוחה מרגע זה...

אגב, לאיזה איש מקצוע מומלץ לפנות? רופא ספורט?

ושאלה אחרונה- את יודעת איך בדרך כלל מטפלים בכיווצים שכאלה למעט עיסויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר - תגובה

רוית למפל
    12/04/2013

טיפול בטריגר פוינטס יכול לעזור מאוד.
    שבת שלום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו