בורסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בורסיטיס
    יעל
    15/04/2013

שלום,
    לפני כחודשיים התחלתי לסבול מכאבים בעקב כף הרגל שהתבררו כדקלת בבורסה של אכילס. קיבלתי טיפול של כדורים ומשחה נוגדי דלקת שאותו סיימתי אבל אני עדין לא יכולה לנעול נעלי ספורט היות ובית העקב שלהם ילוחץ בדיוק על האיזור שאמנם פחות נפוח מלפני הטיפול אך כנראה שעדיין לא החלים. ביקרתי שוב אצל האורתופד אבל התשובה שלו היתה שאין מה לעשות חוץ מלחכות כמה חודשים ולראות אם זה יעבור לבד ובינתיים אם אני ממש מתעקשת לעשות פעילות גופנית אני יכולה לרוץ יחפה על החוף.
    התשובה שלו נשמעת לי לא ממש רצינית ורציתי לשאול שני דברים:
    1. האם באמת אין מה לעשות מעכשיו חוץ מלחכות? קראתי שקיימים טיפול באולטראסאונד וכד'- האם האם שמורים לדלקות חריפות בלבד?
    2. האם יש פעילות גופנית שלא תפעיל לחץ על האיזור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בורסיטיס

הוספת תגובה

• בורסיטיס - תגובה

רוית למפל
    17/04/2013

יש הרבה מאוד מה לעשות עם ברוסיטיס . זו דלקת במעטפת של המפרק.
    טיפול בבית ניתן לבצע ע"י קומפרסים של קרח על המקום עם עיסויים קלים שלו מסביב לדלקת . ניתן לשלב לחיצה של הקרח על המקום יחד עם שילוב תנועה .
    נוסף לטיפול הביתי הייתי ממליצה ללכת לטיפול כלשהו המשקם תנועה ודלקות . כמו : עיסוי , דיקור, פיזיותרפיה , שיקום תנועתי אורטופדי וישנם עוד...
    פעילות גופנית מומלץ להימנע עד לתום ההחלמה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה ובורסיטיס

נועה בן-שטרית
    22/04/2013

הי יעל,

בנוסף לדבריה של רוית, תוכלי לשקול פעילות גופנית כגון שחיה או אופניים.
    שיטות טיפול נוספות הן קינזיוטייפ ודיקור מערבי.

בהצלחה,
    נועה בן-שטרית
    פיזיותרפיסטית מוסמכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו