פציעה בירך אחורי וCT אגן..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בירך אחורי וCT אגן..
    יניר
    16/05/2013

אהלן ,
    נפצעתי לפני כמה שבועות באיזור הירך אחורי / שרירים מקרבים במשחק כדורגל. (אין כאבים חריגים רק במהלך ספורט אינטנסיבי של כדורגל או כדורסל).

הרופא שלח אותי לצילום רנטגן שם הוא רואה חשד ל"סימפיזיס פוביס" ואחרי זה הוא שלח אותי לCT אגן שם נמצא שהכל תקין גם ב"רקמות הרכות".

השאלה שלי , בצילום CT אגן מה הכוונה לרקמות רכות , האם הצילום רואה את שרירי הירך האחורי והשרירים המקרבים ויכול לאבחן קרע/מתיחה או שלזה נצרכת בדיקה נפרדת כדוגמאת אולטראסאונד..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בירך אחורי וCT אגן..

הוספת תגובה

• פציעה בירך אחורי וCT אגן.. - תגובה

רוית למפל
    16/05/2013

רקמות רכות הכוונה לשרירים ,רצועות וכל המעטפת שלהם. אם בCT יצא שהכל תקין זה מצוין. עליך לקחת בחשבון שכלל הבדיקות המשוכללות לא בודקות החזקות של שרירים והגבלות תנועה. ככל הנראה ישנה פגיעה בשרירי הירך שיש לאבחן ולטפל בה. סימפיזיס פיוביס זו התרחקות של עצמות האגן בחלק התחתון ביותר שלו בפיוביס ובעקבות כך יש הפרה של נקודת האיזון שלך מול כוח הכבידה מה שגורם לנפילת עומסים בצורה שונה על המפרקים וכיוצא בזה כאבים והקרנה לירך ולגב. המלצתי אליך להגיע לאבחון תנועתי יחד עם הבדיקות. ובנוסף ממליצה לבקש גם אולטרסאונד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו