מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שימוש במגן ברך לאחר ניתוחעידן21/05/2013
הי ד"ר,
לפני כ5 שנים עברתי ניתוח בברך ימין במניסקוס החיצוני (בן 22 היום). עברתי שיקום מלא כמובן, והומלץ לי ע"י האורטופד שניתח אותי להשתמש במגן ברך מסוג GenuTrain S של Bauerfeind שבו אני משתמש עד היום כשאני משחק כדורגל.
לאחרונה עלו לי תהיות - האם יש טעם להמשיך ולהשתמש במגן? הרי ממה שאני יודע המגן גורם ל"ניוון" (אם אפשר לקרוא לזה כך) השרירים בהם הוא תומך. כרגע הברך במצב טוב (טפו טפו טפו) וללא כאבים לאחר משחק (פעם בשבוע). חשוב גם לציין שכפעמיים בשבוע אני מבצע תרגילים לרגליים של סקוואטים ולאנג'ים בלי המגן ללא שום בעיות.
אז, האם יש טעם (והכרחי) להמשיך ולהשתמש בו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שימוש במגן ברך לאחר ניתוח - תגובה
רוית למפל23/05/2013יובל בוקר טוב, רצוי ואף עדיף להסיר את מגן הברך אשר מקבע את המפרק ובהחלט מנוון את השרירים.
הקפד על משנה זהירות במשחקים, הקפד על תרגילי רגליים ועבודה על שינויי כיוונים וכמובן עבודה על גמישות שרירית.
שמור על תנועות מלאות .
המשך יום נפלא ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)