נער בן 18 סובל משין ספילנט זמן רב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער בן 18 סובל משין ספילנט זמן רב..
    שלומי
    24/05/2013

שלום רב,
    אני שלומי ועומד להתגייס לשירות קרבי בצה''ל, לפני כארבעה חודשים התחלתי להתאמן בכושר קרבי וכנראה מסרגל מאמצים לא נכון , נעל לא נכונה , וצורת הרגל הלקויה שמכריחה מדרסים. אנשים הבחנו את זה כשין ספילנט ולאחר בדיקת מיפוי עצמות אכן זהו שין ספילנט בשתי הרגליים דו צדדי בכל רגל...

כבר חודשיים שאני לא רץ כלל ועדיין הכאבים לא עוברים ואילו לפעמים מחמירים..
    אני הולך לפיזותרפיה למרות שהרופא אמר שפיזתורפיה לא עוזרת לפציעה מסוג כזה , רק מנוחה תעזור...

אני ממש מאויש מהכאבים, שכן תאריך גיוסי קרב ואני נשאר במקום מבחינת כושר גופני.

אשמח לאיזשהו טיפ/טיפול או משהו

תודה רבה מראש... מלש''ב שבוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך השיקום מתבצע והאם מותר

שלומי
    25/05/2013

רציתי לדעת איך השיקום מתבצע ולאורך כמה זמן,
    ועוד שאלה, האם מותר להתאמן בחדר כושר? כמובן שללא אימון רגליים, רק פלג גוף עליון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך השיקום מתבצע והאם מותר - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    26/05/2013

שלום שלומי
    העיקרון המנחה לשיקום באופן כללי הוא הרמה הדרגתית של העומסים. בהתחלה באופן פסיבי ולאחר מכן באופן אקטיבי. ארוך השיקום תלוי בחומרת הנזק ויכול להמשך מספר שבועות או חודשים. אתה יכול לשלב אימנים בחדר הכושר, גם עבודה עם הרגליים רק להקפיד לא להגיע למצב של כאב בשוקיים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו