מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורסלן פצוע מעל שנה..מיכאל12/06/2013
שלום ד"ר
הנני בן 25.
לאחר שנה וקצת שאני לא משחק שבה עברתי ניתוח ארטוסקופיה שראו פגמים סחוסיים ושייפו אותם וכן עשו קיצור של הריטינקולום(כאב בצד החיצוני של הברך) דבר אשר לא עזר לשיפור והכאב נשאר אותו הדבר,עשיתי MRI שיצא ממש תקין המשיך לי כאב בצד החיצוני של הברך הוחלט לעשות שוב ניתוח ארטוסקופיה פלוס שיחרור גיד הITB
ביצעתי ניתוח ITB RELEASE .
כמובן שבשנה הזו כל הטיפולים השמרנים נכשלו כולל פיזיו,כירופרקטיקה,דיקורים וכו...
השאלה שלי היא כזאת?
1)האם אחרי הניתוח זה בסדר שאני ממש מרגיש את הפציעה שהית לפני הניתוח משום שהם פצעו את האזור?
2)ואני סך הכל יומיים אחרי וכבר מרגיש נוח בכיפוף ויישור הברך,הנפיחות יורדת לאט לאט,מופיע אך ורק כאב באזור הITB
האם זה מה שאני אמור להרגיש או שמשהו אחר?ואיזה תרגילים כדאי לי לעשותב בפיזיוטרפיה?
3)מה התסמינים שאני אמור להרגיש כדי שאדע שהניתוח הצליח וזו הית הבעיה?ותוך כמה זמן מחלימים מניתוח כזה ואוכל לחזור לשחק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסלן פצוע מעל שנה.. - תגובה
ד``ר יצחק בכר13/06/2013שלום כדורסלן
על פניו נראה שאתה סוחב פציעה כרונית ונאלצת לעבור שני ניתוחים. קצב ההחלמה מניתוח ובעיקר ניתוח חוזר לא ניתן לצפייה מדויקת. אין טעם לנסות להעריך מתי תחזןר לשחק מבלי לבדוק את הברך. יש להניח שהרופא המטפל יכול לספק הערכה מדויקת יותר. מהבחינה הזאת, היכולת שלך לכופף את הברך היא סימן חיובי. לגבי תרגילים, גם את זה יש להשאיר זאת לשיקול דעתו של הרופא המטפל. בפניו מונחת התמונה הקלינית המלאה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורסלן פצוע מעל שנה.. - תגובה
רוית למפל13/06/2013על טריגר פוינטס שמעת ?
אחרי ניתוח ישנה צלקתיות והידבקויות. תקרא קצת חומרים באינטרנט על טריגר פוינטס . להערכתי זהו הפיתרון עבורך ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)