מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ממושכים בקרסול ובברך ימיןאני18/06/2013
שלום רב, בת 38.5, סובלת כתשעה חודשים מכאבים בברך וקרסול ימין. הכאב בברך נגרם מתנועה לא נכונה בחדר כושר ובקרסול מסיבוב קטן של הקרסול במקלחת. עקב כך, קשה לי לעמוד על הרגליים יותר מדי ואף ללכת. איכות חיי ממש נפגעה. מ.ר.י לברך הראה שהכל תקין וסונר לקרסול הראה שיש טנטביס קל בגידים הפרונאלים והודגמה רצועה מעט בלתי אחידה ללא עדות לקרע. טופלתי בכדורים נוגדי דלקת, פיזותרפיה, דיקור סיני, שיאצו ולצערי השיפור היה מזערי ביותר והתסכול ענק עקב כל המאמצים שלי לשפר את מצבי ולחזור לעצמי. בשבוע שעבר הייתי שוב אצל מומחה כף הרגל והקרסול שבדק את הקרסול ואמר שהקרסול יציב ותקין והכאבים שלי נובעים מהדלקת שיש מעל הרצועה. הוא הזריק לי זריקת קורטיזון ואמר ללכת חודש עם קרסולית ולהמשיך בפיזיותרפיה. אני שבוע אחרי הזריקה , אני מרגישה מעט שיפור בברך אך בקרסול אין שיפור בכלל. האם לא היה אמור להיות כבר שיפור?האם הזריקה יכולה להשפיע עדיין או שאם לא השפיעה עד עכשיו אז הטיפול בעצם לא הצליח. מה אפשר עוד לעשות? הפיזותרפיסט אתמול המליץ בכלל לא ללכת עם קרסולית כי הוא טוען שאולי בגלל זה הנפיחות לא יורדת. ניסיתי היום והיה לי ממש קשה לתפקד בעבודה.
מה נכון לגבי הקרסולית? מה הצעד הבא אם הכאב לא יעבור? איך אפשר לשקם את הרגל? לצערי זה כבר נראה כמעט כמשימה בלתי אפשרית. אשמח על מידע מורחב שתוכלו לתת לי בנושא. תודה ענקית,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממושכים בקרסול ובברך ימין - תגובה
רוית למפל20/06/2013היי,
אני חייבת לומר שזריקות הקורטיזון הן לא מועילות ולא פיתרון, ואף חמור מכך . יש מאמר שלם שכתבתי למה לא קורטיזון שממליצה לך לקרוא (פשוט תחפשי בגוגל ותגיעי למאמר) .
לגביי הכאבים שלך נשמע כי עקב שתי הפציעות הללו הרקמות הרכות = שרירים נדבקו כתוצאה מהתגייסות הגנתית על המפרק בעת החבלות.
כל שיש לעשות זה אבחון מקיף לבדוק אילו שרירים נמצאים בכשל תנועתי - טווח תנועה פגום ולשחרר ואז איכות חייך תחזור :)
את מוזמנת לפגישת ייעוץ ואבחון ללא כל עלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)