מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני בברךישראל...31/07/2013
שלום לכם...
אני סובל שנים מכאב בברך שמאל עקב נפילה ככול הנראה שחיקת סחוס הפיקה...
לאחרונה התחלתי לסבול מהעבודה בכאב בברך שמאל הבריאה תחילה הרגשתי מהמאמץ תחושה של שריפה תחת הפיקה מסביב הפיקה כאב של רגישות ומעט נפיחות קלה ככול הנראה מעומס יתר שהתפתחו למעט מים בברך...
מה הפתרון או שברגע שנוצרת דלקת זה לצמיתות עיזרו לי...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני בברך - תגובה
רוית למפל31/07/2013היי ישראל,
נשמע שהמפרק קצת שחוק ולא מאוזן וכתוצאה מכך ישנה שחיקה, דלקתיות וכאבים .
יש צורך לטפל בזה בהקדם כדי למנוע הידרדרות של המפרק עצמו ומפרקים נוספים.
אתה יכול להירגע לגביי עניין ה"צמיתות" - אין דבר כזה, אלא אם אינך עושה דבר בשביל לפתור את הבעיה .
כל איש מקצוע אשר עובד עם שיפור התנועתיות מומלץ בהחלט .
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בברך
ישראל...31/07/2013תודה רבה לך על ההתיחסות אני מודאג כי אני סובל משמאל כבר שנים בעקבות נפילה...
זו ברך ימין הבריאה שלי תחילה הרגשתי חולשה מידי פעם כאב של מאמץ כי אני עובד כנהג הכאב חיצוני הרגשתי שריפה תחת הפיקה שעבר בהדרגתיות...
השאלה שלי האם טיפה מים בברך יכולים להבריא בכוחו של הגוף...?
אני הרגשתי שמתפתחת דלקת... אני מודאג כי בברך יש סחוס פשוט ככה
אני מפחד מדלקת באזור שכזה מאוד...
האם נתקלת בתופעה של מעט מים בברך או בורסיטיס או דלקת סביב הפיקה שאנשים החלימו ממנה לחלוטין...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בברך - תגובה
רוית למפל31/07/2013בראש ובראשונה אתה זה האחראי למצבך. את יכול לשלוט בהחלמה מלאה ו/או חלקית . מים בברך מעיד על נזק של הבורסה אותה מעטפת המגנה על המפרק.
אם אתה לא רוצה שהמצב ידרדר ואף יהיה בלתי הפיך , מומלץ בהקדם ללכת לטיפולים .
אם תמשיך להשאיר את הברך כמו שהיא ותיקח כדורים, הנזק יילך ויחריף עד שתגיע לקושי בתנועה ולשחיקה גדולה יותר של המפרק עצמו והמפרקים בקרבתו כמובן . כמו כן בעקבות פציעה כך בחשבון שהרגל השניה היא זו שעכשיו סופגת את רוב העומסים כדי להקל על הרגל הפגועה .
ניתן לטפל בכל דרך המתעסקת בפתיחה של רקמות והחזרת טווחי תנועה, כמו : עיסוי, טריגר פוינטס, סוגים מסויימים של כירופרקטיקה (לא כולם מתאימים) והרבה עבודה עם טייפים ולימפה לניקוז הנוזלים.
אל תדחה את המצב , גש לטפל בהקדם .
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בברך
ישראל...31/07/2013אז ממה שהבנתי אותך שדרך הפיזיוטרפיה שאני יטפל אוכל להבריא את הדלקת שהתפתחה בבורסה אציין שהמיחושים שהרגשתי בהתחלה נעלמו זה קרה לי מלפני שמונה ימים יש לי טווח תנועה מלא ללא חריקות או קליקים מיותרים במפרק...
יש לי שאלה לגבי ברך שמאל אייך ניתן לטפל בשחיקת סחוס של הפיקה...???
תודה רבה רוית עודדת אותי וסליחה על ריבוי השאלות שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)