מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בפיקת הברך...יעקב21/08/2013
כתוצאה מעבודה ועומס יתר זו האבחנה של האורטופד
הכאב שלי בפיקה ומסביבה כאב שורף ללא נפיחות כמעט חודש עם הכאבים
מעט השתפר...
הכאב בקדמת הברך
שתיתי ברקסין ביצעתי עיסויים עדין הכאב ישנו...
אין לי בעה מכנית האם מותר לבצע הליכה..........?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בפיקת הברך... - תגובה
רוית למפל21/08/2013אין מניעה מהליכה . אבל חשוב שתפנה לאיש מקצוע לשחרר את שרירי הירך שככל הנראה מוחזקים וגורמים לדלקצ סביב הפיקה . בין היתר מומלץ לבדוק אצ מקור הגורם להחזקות הללו .
המלצה : קומפרס קרח על האזור (לעסות עם הקרח את האזור תוך כדי תנועה )
אחלה יום ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בפיקה בברך
יעקב22/08/2013אבל אין לי כאבים באזור הירך...?
הכאב בעת מישוש הפיקה ומסביבה...
ממה שהבנתי אותך צרייך לעסות את האזורים מסביב לפיקה
למרות הכאב, זה נוצר לי מעומס יתר הכאב בקדמת הברך ללא נפיחות
טווח תנועה מלא...אני בן 31* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בפיקה בברך - תגובה
רוית למפל22/08/2013הברך הינו מפרק המעביר תנועה . מעין גלגלת . כשישנה בעיה במפרק , היא נובעת מאותם שרירים העוברים דרכו ומיניעים אותו . דלקת באזור הפיקה מעידה בד"כ על בעיה בשריר רקטוס פימוריס, כאשר הפיקה יושבת בגיד שלו . לכל שריר יש נקודת התחלה וסיום . חלקם עוברים מפרק אחד ואילו ישנם כאלו העוברים שני מפרקעם . לכן בעיה יכולה להיות אחוקה יותר ממקום הכאב שאותו היא מגבילה.
ממליצה לגשת לאבחון מקצועי במידה והכאב לא עובר/מתרפא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בפיקת הברך... - תגובה
רוית למפל21/08/2013אין מניעה מהליכה . אבל חשוב שתפנה לאיש מקצוע לשחרר את שרירי הירך שככל הנראה מוחזקים וגורמים לדלקצ סביב הפיקה . בין היתר מומלץ לבדוק אצ מקור הגורם להחזקות הללו .
המלצה : קומפרס קרח על האזור (לעסות עם הקרח את האזור תוך כדי תנועה )
אחלה יום ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)