מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבאבים באגן בצד ימין אחרי ספורטהראל ברוך21/09/2013
שלום אני נער בן 17 אני עושה ספורט כבר הרבה שנים, וכל מיני סוגי ספורט, בזמן האחרון התחלתי כןשר קרבי, ופיתאום באמונים הקודמים התחיל לי כבר חזר מאוד באגן בצד ימין, זה קורה בעיקר אחרי ריצה זה לא מרגיש כמו כאב של שריר אבל כשאני נימתך לצד שמאל זה כואב אחרי
ממה זה יכול ליהיות?
איזה טיפול יכול לעזור או דרך להימנע מהכאב?
תודה בכל מיקרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבאבים באגן בצד ימין אחרי ספורט - תגובה
רוית למפל23/09/2013הראל בוקר טוב וחג שמח :)
מדבריך עולה כי הבעיה היא אכן ברקמות רכות משמע שרירים.
בפעילות גופנית מאומצת ובריצה בפרט יש לנו שריר בירך שנקרא TFL שמקשר לנו את כל תנועת הקרסול עד האגן ומעלה. לפי התיאור הקטן שכתבת אני יכולה להסיק שככל הנראה מדובר בהידבקות של השריר הזה אשר גורם לכאבים שלך.
בכל אופן על מנת שזה יהיה מקצועי יותר כן הייתי ממליצה לך להגיע לאבחון וייעוץ על מנת לשלול אופציות נוספות ו/או לאתר את מקור הבעיה המובילה לכאב.
המלצה ראשונה היא מנוחה וקומפרסים של קרח כאשר אתה מסובב ולחוץ את הקרח על אותו מקום שכואב (מעין עיסוי עם קרח).
שנית הייתי נזהרת מאוד אבל מנסה לעבוד על ריכוך וגמישות שרירית של כל שרירי הרגליים מהקרסול ועד לישבן - אגן .
לפעמים מתיחות יכולות להגביר כאב וזה תלוי במידת הכיווץ והסיבוך של סיבי השריר, לכן הכל במידה תוך הקפדה והקשבה לגוף.
רפואה שלמה ובהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)