מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 4 חודשיים אחרי ניתוח ACLשלומי28/09/2013
שלום , אני 4 חודשיים אחרי ניתוח ACL מהרגע שיצאתי מהניתוח עשיתי כל יום פיזיוטרפיה אינטנסיבית היום אני רץ ועושה כמעט הכל אבל יש לי נוזלים בברך שהם מפריעים לי לדוגמא לעשות דיפ סקוואט , חשוב לציין שיש לי קרע במניסקוס אבל הוא לא נותח כי הקרע קטן . מה אני יכול לעשות בנוגע לעניין וממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 חודשיים אחרי ניתוח ACL - תגובה
ד``ר יצחק בכר28/09/2013שלום רב
מהפרטים שאתה מוסר נראה לי שאתה "דוחף" יותר מידי. הנוזלים בברך מעידים שיש עדיין דלקת בברך. מציע לך להאט טיפה, להימנע מכפיפות ברכיים עמוקות לפרק זמן של מספר שבועות ואז באופן הדרגתי לנסות שוב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהACL
שלומי29/09/2013תודה על התשובה.
יש אפשרות להעביר את הדלקת בלי לקחת מנוחה כי אני מתאמן למען מטרות מסוימות ואין לי מספיק זמן כדי לנוח, והאם יכול להיות עוד סיבות לנוזלים חוץ מדלקת ?
עוד הפעם אני מזכיר שיש לי גם קרע במיניסקוס המידאלי שלא נותח .
תודה מראש שלומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהACL - תגובה
ד``ר יצחק בכר29/09/2013שלום רב
נוזל משמעותו דלקת. לא מבקש שתנוח אלא תאט. יתכן והדלקת מקורה במיניסקוס זה לא משנה, עדיין צריך להתייחס לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)