4 חודשיים אחרי ניתוח ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 חודשיים אחרי ניתוח ACL
    שלומי
    28/09/2013

שלום , אני 4 חודשיים אחרי ניתוח ACL מהרגע שיצאתי מהניתוח עשיתי כל יום פיזיוטרפיה אינטנסיבית היום אני רץ ועושה כמעט הכל אבל יש לי נוזלים בברך שהם מפריעים לי לדוגמא לעשות דיפ סקוואט , חשוב לציין שיש לי קרע במניסקוס אבל הוא לא נותח כי הקרע קטן . מה אני יכול לעשות בנוגע לעניין וממה זה נובע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    4 חודשיים אחרי ניתוח ACL

הוספת תגובה

• 4 חודשיים אחרי ניתוח ACL - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    28/09/2013

שלום רב
    מהפרטים שאתה מוסר נראה לי שאתה "דוחף" יותר מידי. הנוזלים בברך מעידים שיש עדיין דלקת בברך. מציע לך להאט טיפה, להימנע מכפיפות ברכיים עמוקות לפרק זמן של מספר שבועות ואז באופן הדרגתי לנסות שוב.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ACL

שלומי
    29/09/2013

תודה על התשובה.
    יש אפשרות להעביר את הדלקת בלי לקחת מנוחה כי אני מתאמן למען מטרות מסוימות ואין לי מספיק זמן כדי לנוח, והאם יכול להיות עוד סיבות לנוזלים חוץ מדלקת ?
    עוד הפעם אני מזכיר שיש לי גם קרע במיניסקוס המידאלי שלא נותח .
    תודה מראש שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ACL - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    29/09/2013

שלום רב
    נוזל משמעותו דלקת. לא מבקש שתנוח אלא תאט. יתכן והדלקת מקורה במיניסקוס זה לא משנה, עדיין צריך להתייחס לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו