כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    עידו
    18/11/2013

שלום,
    אני מתאמן כחצי שנה בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע בלי הפסקה באימון AB.
    באחד האימונים אני מתאמן על החזה, התרגילים הם: דחיקה עם מוט, דחיקה עם משקולות על כיסא בזווית 37 ופרפר במשקולות.

לפני כ-3 שבועות התחלתי להרגיש כאבים באיזור החזה, חשבתי שזה שריר תפוס או משהו כזה והמשכתי להתאמן רגיל.. כאשר ראיתי שזה נמשך ואף מתגבר החלטתי שבוע שעבר להפסיק להתאמן בשביל לראות אם הזמן והמנוחה ירגיעו את הכאבים, אך לא.
    את הכאבים עצמם אני כמעט ולא מרגיש במנוחה (לפעמים כן) והם באים ליידי ביטוי בתנועות מסויימות ובלילה לפני שאני הולך לישון (יכול להיות בגלל התנוחה).

אתמול הלכתי לרופאת משפחה, היא שללה שזה קשור ללב והצביעה על דלקת באיזור.. היא הביאה לי לקחת כדורים בשם ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום ולמרוח ספריי ג'ל בשם סוויס רליף 3 פעמים ביום באיזור.

עכשיו השאלה שלי היא האם הדבר הזה שקרה לי הוא נפוץ? האם זה נכון שהפסקתי להתאמן לבנתיים? ואם יש עצות והצעות אשמח לשמוע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

רוית למפל
    18/11/2013

בחדר כושר יש המון פציעות. גם פציעה מהסוג שלך נפוצה.
    ראשית הפסקה מוחלטת מחדר כושר, אך יחד עם זאת עלייך לגשת לאיש מקצוע המומחה לפציעות ספורט
    ארקוקסיה לא תפתור את הבעיה .
    ממליצה כמו כן קומפרסים קרים על האזור הכואב מלווים בתנועה של המפרק.
    כמו כן עליך לבדוק את טכניקת ביצוע התרגילים שלך ו/או להפחית משקלים .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

עידו
    18/11/2013

איך אני הולך לרופא שמתמחה בפציעות ספורט? אני חבר בקופת חולים מכבי (זהב אם זה עוזר). אני מאוד רוצה לסיים עם הטיפול ולהבריא לחלוטין, מאוד כואב לי להפסיק ללכת לחדר כושר.

תודה ולילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

רוית למפל
    19/11/2013

זה טיפול בתנועה . דרך קופות החולים אני לא יודעת איזה שירות נותנים בתחום, אבל בהחלט שווה לבדוק עם כירופרקט מונחה לפציעות ספורט מטעם הקופה ו/או רפואה משלימה - עיסוי רקמות עמוק .
    לגביי רפואה פרטית יש אותנו מנהלי הפורום ד"ר בכר ו/או אני .
    בהצלחה ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו