פציעה בכתף באימון קרב מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בכתף באימון קרב מגע
    עידן
    22/12/2013

שלום,נפצעתי בכתף במהלך אימון קרב מגע לפני שבוע וחצי.במהלך הפציעה חשתי כאב חד עשיתי צילום רנטגן וUS ולא נמצא ממצא חריג. אך אני עדיין סובל מכאבים הרופאה סבורה שזו מתיחה בכתף, האם זה הגיוני שאני עדיין סובל מכאבים וכמה זמן עד שאוכל לחזור לכשירות מלאה?כמו כן מה הטיפול שאתה ממליץ לבינתיים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בכתף באימון קרב מגע

הוספת תגובה

• פציעה בכתף באימון קרב מגע - תגובה

רוית למפל
    24/12/2013

עידן בוקר טוב,
    האם ביצעת את הבדיקות מספר ימים בודדים מהפציעה ? לפעמים יש צורך לחכות שבועיים כדי לראות האם באמת אין שם כלום. מה לגבי MRI ?
    ממליצה לנסות לדרוש לוודא ש"המתיחה" זה לא קרע.
    בכל מקרה ממליצה לך להגיע לאבחון ונראה איך אפשר להחזירך לכשירות מלאה ומהירה . הרבה מהפעמים זה רק להחזיר את המפרק לאיזון שרירי. פציעה מאוד ידועה בקרב אומנוית הלחימה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

עידן
    24/12/2013

כן הצילום בוצע שלושה ימים אחרי הפציעה והUS ארבעה ימים אחרי. כמו כן אני שומע רעש של חיכוך כאשר אני מזיז את הכתף לאחור.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

רוית למפל
    24/12/2013

זה מכונה סינדרום הצביטה . הכתף לא מאוזנת. צריך לשחרר ככל הנראה את השרירים שם שאחראים על יציבותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו