מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חד מגביל בצד החיצוני בברך ימיןמאיר24/02/2014
לצוות הרפואי שלום רב
תודה לך על הפורום והאפשרות להפנות שאלה, יישר כוח.
*יש לי כאב חד מאוד בצד החיצוני בברך ימין. הכאב החל להופיע לפני שלושה חודשים - ומאז שצץ, לוחץ, משבש, מגביל בדגש על מגביל - ולא מרפה. גם לאחר הפחתה של יומיים ריצה והורדת קצב ריצה והפסקת ריצה של ירידות ועליות.
במהלך הריצה יש תחושה במקום שמשהו מתקצר מתנפח ומגביל, דבר שכואב ומתעצם בזמן ריצה וכל זה מתחיל כבר בקילומטר השלישי / רביעי כשהיעד הוא לרוץ 15 - 18 קילומטר. אני לפני מרוץ/ מרתון ת"א - במקצה חצי מרתון. ולמרות כל זאת אני לא עוצר ולא מוותר לעצמי באימון. *אני לא יודע מה הנזק שאני גורם...אבל מה שאני כן יודע זה שאני לא יכול למשוך ולהמשיך כך.
בסיום הריצה בעצירה ובהליכה יש תחושה שהכאב דווקא מתגבר בברך, הרגשה שעוד רגע הברך מתפוצצת ומתפרקת- רק לאחר כמה שעות המקום קצת נרגע אבל לא עובר.ורק לאחר מס' ימים הכאב נחלש - אך לא נעלם.
>מה דעתך, המלצתך, הכוונתך למקרה שלי ?
> מה נכון לעשות במקום הכאב ולטפל בטווח הקצר(תרופה/חבישה/משחה/חיזוק ?
> מה האפשרויות לאבחון כדי לטפל ולשפר המצב?
בתודה מראש
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד מגביל בצד החיצוני בברך ימין - תגובה
רוית למפל24/02/2014היי מאיר,
אם אתה מתכנן לרוץ ביום שישי אתה חייב לפני כן לגשת ולקבל טיפולים, אתה יכול לגרום לנזק חמור בהרבה יותר.
זה יכול להיות כאב מוקרן וזו יכולה להיות דלקת של הitb .
ממליצה על קומפרסים קרים באזור הכואב, עיסויים וטיפולים לשחרור התנועה. טייפים יכולים מאוד לעזור במצב שלך .
אתה מוזמן להגיע לאבחון.
בהצלחה ויישר כוח ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)