מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפיסת שרירשוקי20/03/2014
היי,
אני בן 28, שוקל 73, 1.83
מתאמן בחדר כושר.
שבוע שעבר עשיתי סקוואט, והעלתי קצת משקל בסט האחרון ל59.5 ק"ג, 5 חזרות, מוט מחובר לרצועה כזה (לא חופשי)
בסיום התרגיל פתאום הרגשתי מתיחה/כאב פתאומי בשרירי כתף אחורית/גב.
זה הלך והחמיר והכביד על ההליכה/התנהגות...כמו שריר תפוס.
מרחתי שמן סיני. בהתחלה זה כמעט עבר, ועכשיו עדיין זה קיים, שבוע אחרי...
וזה עדיין החמיר קצת ואני חש כאבים, לא הולך בחופשיות, כפיפות, לא מסובב לגמרי את הראש לאחור וכו'
בעבר נתפסו לי שרירים אבל אף פעם זה לא היה כ"כ הרבה זמן.
יצויין שבמקום השריר עצמו לא כ"כ רואים משהו, אולי נפיחות קלה.
על מה מדובר להתרשמותכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפיסת שריר - תגובה
רוית למפל21/03/2014היי דן, ובכן מדובר בפציעה שיש צורך והתערבות של איש מקצוע .
יש סיכוי שיש מתיחה חזקה מאוד ואולי אף קרע קטן.
ממליצה להגיע לאבחון תנועתי ובמידת הצורך אף להפנות לאולטרסאונד .
בנתיים מומלץ לטפל במקום עם עיסויים עצמיים של קרח על האזור ולהימנע מהחדר כושר עד לממצאים על מנת שהבעיה לא תחריף.
אני יכולה להרגיע אותך ולומר שזו סוג פציעה מאוד נפוצה בחדרי כושר. פשוט גש לאיש מקצוע שמומחה לפציעות ספורט. גם ד"ר בכר וגם אני נשמח לתת לך מענה
בהצלחה ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)