הליכה אחרי החלפת מפרק ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה אחרי החלפת מפרק ברך
    נורית
    26/03/2014

שלום
    לפני כשנה עברתי החלפת מפרק ברך ימין, הרגל לא כאבה רק משמיעה רעשים משונים, לאחרונה התחלתי דיאטה ואני משלבת את זה בהליכות של 3-4 ק"מ לפחות 6 פעמים בשבוע בימים האחרונים התחילה לכאוב לי הברך האם זה בסדר להמשיך ללכת? יש לי תור לביקורת בחודש הבא
    אני מעוניינת להמשיך לצעוד אבל רוצה להיות בטוחה שלא עושה לי נזק.
    תודה מראש
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה אחרי החלפת מפרק ברך

הוספת תגובה

• הליכה אחרי החלפת מפרק ברך - תגובה

רוית למפל
    26/03/2014

האם עברת שיקום לאחר הניתוח ? האם הכאבים מופיעים רק בהליכה ו/או גם במהלך היום.
    לרוב אחרי ניתוח החלפת מפרק יש להתייחס ברצינות לשיקום. יש תהליך של הצתלקות והדבקויות של רקמות, בעקבות כך ירידה בתפקוד של כל המערך התנועתי של אותה רגל והגוף היציבה בכלל.

1. ביקורת אצל המנתח חובה
    2. אבחון תנועתי אצל מומחה מתחום התנועה (פיזיותרפיה, שיקום תנועתי אורטופדי, רמובמנט....)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך ימין

נורית
    26/03/2014

תודה על המענה המהיר.
    כן עברתי שיקום ופיזיתרפייה אחרי הניתוח והייתי גם בביקורת אצל המנתח ויש לי ביקורת חוזרת בעוד חודש לא היו לי כאבים והרגל תפקדה היטב רק עכשיו אחרי שהתחלתי לעשות צעדות יום יומיות התחילו הכאבים
    השאלה עם זה הורס משהו ? או שאפשר להמשיך לצעוד?
    תודה וערב טוב נורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך ימין - תגובה

רוית למפל
    26/03/2014

כאב זו נורת אזהרה של הגוף, איתות שמשהו לא בסדר. זה יכול לנבוע מהברך וזה יכול לנבוע מהנעלה לא מתאימה ומאוד הרבה סיבות.
    תנסי לבחון את עניין ההנעלה במידה והכאב ממשיך גשי לבדיקה.
    המלצה : אם את גרה בעיר על רצועת החוף - הליכה יחפה על החול הרך .
    גם עיסוי רקמות עמוק בהחלט יכול לסדר את העניין.

תעדכני ובהצלחה ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך ימין

נורית
    26/03/2014

ושוב תודה על המענה המהיר
    אני נועלת נעלים טובות של ברוקס ולצערי גרה בבקעת הירדן הרחק מהים צועדת בכביש המערכת כביש כורכר כבוש .
    ובחודש הבא בביקורת בבלינסון אצל המנתח בתקווה לבשורות טובות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו