כאבים בגב האמצעי בחוליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב האמצעי בחוליות
    מקסים
    28/05/2014

שלום,

אני מתאמן 5 חודשים, והתכנית שלי בהתחלה כשנרשמתי למכון הייתה בחלקה עם מכונות נניח ליד האחורית פשיטת מרפקים עם פולי עליון, וגם לא אימנתי את הרגליים, בכל אופן רק בחודשיים האחרונים התחלתי להתאמן עם תכנית FBW שכוללת מורכבים כמו סקוואט, דדליפט, לחיצת כתפיים מעל הראש עם מוט ומתח בתוספת משקל... בכל אופן העניין הוא שמאז שהוספתי סקוואט, ומתח עם משקל וחתירה עם דאמבלים יש לי כאבי גב בחוליות באמצע של הגב, והמון קליקים במהלך היום ואני ממש לא יודע ממה זה... השאלה שלי מה לעשות? לנסות כל אימון להוריד משהו ואז להבין ממה נובעים הכאבי גב? זה כאב עם אי נוחות בגב במשך כל היום+המון קליקים באזור אמצע הגב איפה שהחוליות...
    תודה...
    אם זה משנה התכנית שלי היא
    סקוואט 35 קילו
    דדליפט 60 קילו
    לג אקסטנשיין במכונה
    לחיצת חזה מוט 60 קילו
    פרפר דאמבלים 12.5 קילו כל יד
    מתח עם תוספת של משקל שאני קושר עם חגורה ופלטות- פלטה של 10 קילו
    חתירה בדאמבלים ONE ARM ROW כל יד 17.5 קילו
    לחיצת כתפיים מוט 35 קילו
    הרחקה לצדדים
    מקבילים צר
    כפיפת מרפקים
    שאלה נוספת- האם יכול להיות שהכאבי גב באיזור שתיארתי בחוליות באמצע הגב, נובע מהסקוואט? כי אני שם על הטרפזים 35 קילו, למרות שזה סקוואט חלש אבל עדיין אולי זה בגלל זה? אולי זה יוצר לחץ על החוליות?
    ואם זה מהסקוואט, אולי עדיף פרונט סקוואט או ש עדיין אותו לחץ על החוליות וזה לא משנה?

יש לציין שהכאבי גב הם גם בעיקר כשאני קם בבוקר לאחר שלא הייתה תנועה בו, אבל גם במשך היום, רק שבבוקר זה יותר

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב האמצעי בחוליות

הוספת תגובה

• כאבים בגב האמצעי בחוליות - תגובה

רוית למפל
    28/05/2014

נשמע שחסרה לך טכניקה ונפצעת . ראשית גש לטיפול בהקדם על מנת שהבעיה לא תחמיר . טיפול יכול להיות עיסוי רקמות עמוק או כל טיפול לשחרור רקמות . במידה וזה ממשיך גש לאיש מקצוע המומחה בתחום. אתה מוזמן גם אליי.
    שנית גש למאמן כושר מוסמך (שהוא אכן מקצועי עם המלצות) שייעבוד איתך על תנועה נכונה וטכניקה.
    להתאמן זה חשוב אבל טכניקה היא הבסיס לבניית גוף בריא ללא פציעות.
    בהצלחה ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו