מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע בכתף שמאלענת03/07/2014
אמריי תאור הכדיקה והמימצאים של כאתף שאמל נוזל תוך מיפרקיבנפח תקין יש הדקקות וסינגל מוגבר בגיד הסופרהספינטוס ורושם של קרע חלקי באזור ה המשך באנגלית אני לו מבין אז אני מאית לך את האוטיות בעברית אפ או או טי בי אר או אם טי שרירי השרוול המסובב בנפח תקין ללא החלפת שומן גיד הרואש הארוך של הביצפס במהלך תקין ללא קרעהלברוםהאחורי אמצעי עליון עם סינגל מונבד חשוד לקרע יש פסוידוציסטה ברואשההומרוס עם בצקת מח עצם מסביב אין קווי שבר בצקת מח עצם או הרס עצם המרפק האקרומיאו קלבי קולריעם שנויים ניווניים במרפק הגלנו הומרלי הסחוס המרפקי בעובי ובעוצמת אות תקינים יש מלאות בסינגל בכול הרצפיםברצף אקסילרי ובמרווח השרוול המסובב לסיכוםקרע חלקי וטנדינוזיס בגיד הסופרהספינטוס עם קרע בלברום אחורי עליון וציסטות ברואש ההומרוס קיים חשד למנגנון צביטה אחורי עליון חשד גם מאייטלך בעברית סי או בי אס יו אל או טי אל אס מקוה שתבין דרושה קורלציה קלינית לסיכום תוכל לתת פירוט מה יש לי בכתף שמאל אני כבר שנה וחצי סובל מכאבים זה תאונת עבודה נפלתי מהמדרגות של המשאית עשיתי פיזוטרפיה ומרפאת כאב 3 זריקות בחצי שנה האחרונה אני מוגבל בתנועות הכתף קשה לי לישון אבקש לפרט לי מיש לי בכתף לפי מימצאי ההמריי לפני חצי שנה תודה וערב טוב יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בכתף שמאל
ענת06/07/2014אפשר בבקשה לקבל תשובה לשאלה מי 3 7 2014 תוצאות צילום אמריי כאתף כפי שצינתי בכתבה תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף שמאל - תגובה
רוית למפל06/07/2014כפי שמצויין בדוח mri יק לך קרע בגיד הכתף עם תגובות נלוות לפציעה מסוג זה, שינויים ניוונים קלים .
יש המון אפשרויות לטיפול בבעיה, אם פיזיותרפיה לא צלחה יש המון אופציות חלופיות.
המטרה החשובה ביותר היא להחזיר לך טווחי תנועה מלאים אשר יפחיתו במיידי את הכאבים.
אתה מוזמן להגיע להסתכלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף שמאל
ענת06/07/2014דוקטור בכר שלום תוכל בבקשה לעיין בתוצאות צילום אמריי כתף מתאריך 3 7 2014 המשך אורטופפד מומחה כתף יעץ לי לעבור ניתוח בהשך ואני לו יודע אם כאדיי שלו היהיו סיבוכים אחרי הניטוח תוכל להגיד לי מאומרות תוצאת הצילום כול הדלקות והקרע עדיין יש לי כאבים ואני עושה פיזוטרפיה ללו הטבה האם יש לי קרע רציני ודלקות תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף שמאל - תגובה
ד``ר יצחק בכר07/07/2014שלום רב
הבדיקה מדגימה נזקים מבניים משמעותיים בכתף. תקופת ההחלמה תארך זמן ארוך יותר. בכל מקרה מציע להיות סבלני ולתת סיכוי לטיפול ושיקום שמרני. להערכתי, התוצאות, בסופו של דבר, תשבענה את רצונך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף שאמול
ענת08/07/2014שלום דוקטור בכר ותודה בהשך לתשובתך מי ה 7 7 2014 הבדיקה צילום אמריי מדגימה נזקים מבניים משמעותיים בכתף תקופת אחלמה תארך זמן ארוך יותר דוקטור סליחה שאני נודניק כי אני בלחץ מזה אומר נזקים מבניים משמעותיים אני יודע שיש לי בעיה בכתף ואני עדיין ממשיך בטיפולים תוכל לתת לי תשובה תודה רבה על השיתוף פעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף שאמול - תגובה
ד``ר יצחק בכר08/07/2014שלום יוסי
קרע בגיד וקרע בטבעת הסחוסית המקיפה את המפרק (לברום).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בכתף המשך
ענת05/08/2014דוקטור שלום ותודה על התשובות היכן אתה מקבל אתה מקבל חברי קופת חולים לאומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)