טניס אלבו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טניס אלבו
    ליאור
    27/07/2014

שלום,
    אני משחק באולינג בצורה מקצועית ואובחני כסובל מטניס אלבו לפני כחודשיים.
    מה הטיפול המומלץ ביותר עלידכם והיכן.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טניס אלבו

הוספת תגובה

• טניס אלבו - תגובה

רוית למפל
    28/07/2014

הטיפול המומלץ מתבסס על מציאת מקור הבעיה.
    טניס אלבו הוא שם פתולוגיה של מספר סימפטומים המאפיינים כאב .
    יש לך את ד"ר בכר, יש לך אותי ויש לך עוד המון אנשי מקצוע שמתעסקים עם פציעות ספורט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפק טניס - הפחתת כאבים

מור, בי-קיור
    29/07/2014

שלום ליאור,
    אומנם אין לי עצה בנושא הטיפול במרפק-טניס, אך בהחלט יש לי המלצה לסיוע בעניין הכאבים.
    ישנו מכשיר רפואי בשם בי-קיור לייזר שמאפשר הקלה בכאבים רבים, בין השאר בכאבי שרירים באזור המרפק והזרוע.
    המכשיר מבוסס על טכנולוגיית הלייזר הרך, שקיימת כבר שנים רבות, והוכחה מחקרית כיעילה לסייע בטיפול בבעיות אורתופדיות ובטוחה לשימוש.
    חשוב לציין כי המכשיר מסייע לספורטאים רבים בכאבים ודלקות הנובעים מאימונים ופציעות ספורט.
    במידה ואתה מעוניין, אני ממליצה לך ליצור קשר עם נציג שירות לקוחות בטלפון 3414* אשר יסביר לך באופן אישי על הבי קיור לייזר ויתרונותיו.

המשך יום שקט,
    מור, בי-קיור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו