כאבי גב וCT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וCT
    משה
    09/08/2014

שלום בן 28 בחודשים האחרונים יש לי כאבים במרכז הגב גב תחתון בעיקר בעבודה שאני עומד והולך עברתי CT והממצאים הם:
    בקעים שמורל קטנים במספר end plate
    סריקת d11-12 - בלט דיסק אחורי זיזים גרמים בחוליות מאחור ,שק התקאלי, פורמינות שמורים.
    - הסיבה לכאב זה הבלט? למרות שאין עדות ללחץ על עצבים?
    -איך אפשר להעביר את הכאבים שמשבשים לי את אורח החיים בעבודה או סתם טיול בקניון
    - מה מותר לי מבחינת פעילות גופנית חדר כושר והאם זה לא מוזר שכואב לי רק שאני נמצא בעיקר על הרגלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וCT

הוספת תגובה

• כאבי גב וCT - תגובה

רוית למפל
    17/08/2014

משה בוקר טוב, צריך לברר מה מקור הכאב. בלט/פריצה של דיסק הם תוצאה של בעיה - זהו סימפטום. כל עוד יש כאב לא ממליצה על פעילות עד לאיתור הבעיה, על מנת למנוע נזק חמור יותר.
    טיפול הייתי שיכול להקל זה קומפרסים של קרח על האזור - מעין עיסוי של המקום עם קוביית קרח עד שהיא נמסה.
    השכיבה על הגב בעדינות עבודה של הנעת אגן קלה כמו רוטציות לצדדים והרמה ו הורדה של האגן.
    כמו כן אני מזמינה אותך להגיע לאבחון ואיתור מקור הכאב על מנת להשיב לך את איכות חייך בחזרה ללא עלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו