סימני בקע בשרירי השוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני בקע בשרירי השוק
    מיטל
    20/08/2014

היי,
    מזה מס'' חודשים סבלתי מכאב מעט מציק . לאחר פעילות מתיחות אצל פיזיותרפיסט חל שיפור משמעותי ממש, ניסיתי שוב לחזור לפעילות גופנית וכשאני מנסה לרוץ צץ שוב כאב(אמנם לא חזק במיוחד). עשיתי אולטרסאונד ובו נראה כי:
    1. הודגמו סימני בקע בשרירי השוק
    2. הודגמה תקינה של העצב הפרוניאלי
    3. הודגם עיבוי הרצועה ה-LCL בחלקה הדיסטאלי

הכאב נסבל .ברמת היום היו כמעט ואינו מורגש כלל.
    האורטופד אמר לי שאני צריכה ניתוח. רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לטפל בזה, אני די חוששת מניתוח.
    בעיקר לאור לא מעט מקרים ששמעתי של אנשים שהנזק שנגרם להם מהניתוח היה גדול יותר.

שאלה נוספת, האם עד לניתוח במידה ואחליט לעשות, עלי להפסיק את הפעילות הגופנית לחלוטין?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני בקע בשרירי השוק

הוספת תגובה

• סימני בקע בשרירי השוק - תגובה

רוית למפל
    20/08/2014

נכון לכרגע, ממליצה להימנע מפעילות גופנית עד לפתרון הבעיה.
    תמיד ממליצה לפנות לעוד חוות דעת מקצועית אצל אורתופד.

לאחר חוות דעת נוספת של רופא מומחה את מוזמנת להגיע לאבחון וייעוץ לראות כיצד ניתן להחזירך קודם לפציעה.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני בקע בשרירי השוק

מיטל
    20/08/2014

קודם כל , תודה רבה על המענה.
    בנוגע לספורט, האם שחייה עכשיו זה גם בעייתי ועדיף להמנע?

ואם בחוו"ד הנוספת יגידו לי גם ניתוח האם ללכת לניתוח? אני ממש מנסה להמנע מזה כי די חוששת ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו