מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני בקע בשרירי השוקמיטל20/08/2014
היי,
מזה מס'' חודשים סבלתי מכאב מעט מציק . לאחר פעילות מתיחות אצל פיזיותרפיסט חל שיפור משמעותי ממש, ניסיתי שוב לחזור לפעילות גופנית וכשאני מנסה לרוץ צץ שוב כאב(אמנם לא חזק במיוחד). עשיתי אולטרסאונד ובו נראה כי:
1. הודגמו סימני בקע בשרירי השוק
2. הודגמה תקינה של העצב הפרוניאלי
3. הודגם עיבוי הרצועה ה-LCL בחלקה הדיסטאלי
הכאב נסבל .ברמת היום היו כמעט ואינו מורגש כלל.
האורטופד אמר לי שאני צריכה ניתוח. רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לטפל בזה, אני די חוששת מניתוח.
בעיקר לאור לא מעט מקרים ששמעתי של אנשים שהנזק שנגרם להם מהניתוח היה גדול יותר.
שאלה נוספת, האם עד לניתוח במידה ואחליט לעשות, עלי להפסיק את הפעילות הגופנית לחלוטין?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני בקע בשרירי השוק - תגובה
רוית למפל20/08/2014נכון לכרגע, ממליצה להימנע מפעילות גופנית עד לפתרון הבעיה.
תמיד ממליצה לפנות לעוד חוות דעת מקצועית אצל אורתופד.
לאחר חוות דעת נוספת של רופא מומחה את מוזמנת להגיע לאבחון וייעוץ לראות כיצד ניתן להחזירך קודם לפציעה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני בקע בשרירי השוק
מיטל20/08/2014קודם כל , תודה רבה על המענה.
בנוגע לספורט, האם שחייה עכשיו זה גם בעייתי ועדיף להמנע?
ואם בחוו"ד הנוספת יגידו לי גם ניתוח האם ללכת לניתוח? אני ממש מנסה להמנע מזה כי די חוששת ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)