שבר מאמץ בפוביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מאמץ בפוביס
    איתי
    21/08/2014

שלום ד"ר אני בן 24 לפני כחצי שנה הרגשתי כאבים במפשעה עם הקרנות לירך עשיתי MRI ואבחנו שיש לי כנראה שבר מאמץ בפוביס ימין התחלתי טיפול פיזיותרפיה שכלל (דיקור יבש ,עיסוי , אולטרסאונד, חשמל , ועכשיו אני מנסה גלי הלם ) לקחתי ארקוקסיה פעמיים אני לא עושה פעילות כבר חצי שנה. יש לי רגישות בפוביס במשך כל היום והחמרה בכאבים בזמן ישיבה או עמידה ממושכת. אני כבר ממש מיואש מהפציעה הזאת . האם יש איזה טיפול שעוד לא ניסיתי? האם יש אפשרות לזרז את תהליך ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ בפוביס

הוספת תגובה

• שבר מאמץ בפוביס - תגובה

רוית למפל
    25/08/2014

ארקוקסיה אינה טיפול בבעיה, כדי לתת פיתרון אמיתי שיכול לזרז את החלמתך הוא לגשת לאיש מקצוע מומחה בתחום התנועה . האם ניסית רמובמנט ? שיקום תנועתי אורטופדי ?
    ממליצה לך להגיע לאבחון, לראות מה הפיצוי שהגוף שלך מבצע ומה מקור הבעיה שהובילה לפציעה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמובמנט

איתי
    31/08/2014

רמובמנט ? שיקום תנועתי אורטופדי ? מה זה???
    אתם עובדים עם קופות חולים?
    אם יש לי כאבים בזמן עמידה זה מחמיר את הפציעה או מאריך את זמן ההחלמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר בכר

איתי
    31/08/2014

האם נתקלת בעבר או מישהו שקרא לו בעבר את הפציעה הזאת שיכול לשפוך לי קצת אור כי הייתי אצל מומחים ולא היו להם ממש תשובות בשבילי.
    האם יש סיכוי שהייתה לי תזוזה באגן ואם כן איך אפשר לבדוק את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר בכר - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    02/09/2014

לא נראה לי שהסיבה לבעיה שלך היא תזוזה באגן אבל צריך לבדוק את האגן ואת יתר השרשרת הקינטית על מנת להבין מה הוביל לעומסים חריגים על אותו חלק באגן.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו