כאב בשוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשוק
    קרן
    17/09/2014

היי :)

אני בת 28 והתחלתי להתאמן יום יום לפני כשבעה חודשים, אני מתאמנת בבית, קרדיו על משקל גוף, קיקבוקסינג, אימוני כח, יוגה פילאטיס ועוד.

לפני כחודש התחלתי להרגיש כאבים בשוק, בצד הפנימי של הרגל (בשתיהן) פחות או יותר באמצע בין הברך לקרסול, וקרוב מאוד לעצם מקדימה (מצורפת תמונה) נחתי מכל פעילות למשך שבועיים, חל שיפור ופסקו הכאבים. יומיים - שלושה אחרי שחזרתי להתאמן חזרו הכאבים אך הם חמורים יותר, למעשה כל "נחיתה" על הרגל, גם הרכה ביותר, גורמת לכאב נקודתי וחד באיזור שתיארתי, ואם אני למשל מתכופפת לכדי squat עמוק (לא יודעת איך קוראים לזה בעברית) ומעבירה את המשקל קדימה, כך שהירכיים לוחצות על השוקיים, זה מאוד מאוד כואב שם גם כן, ברמה שלא ניתן לסבול, כאב חד מאוד.

באופן אידאלי הייתי הולכת לרופא ובוודאי הייתי נשלחת לצלם ואז לטפל אבל אני בארה"ב ואין לי ביטוח רפואי, עם זאת, חשוב לי מאוד להמשיך להתאמן כחלק משינוי מהותי ושלם בחיי.

צירפתי קובץ וסימנתי איפה בדיוק הכאב. אשמח לדעת אם זה נשמע מוכר, אני לא מצפה לאבחון מדוייק אבל אפילו השערה שתתן לי כיוון, זה כבר טוב. אני גם צריכה לדעת אם אני יכולה להמשיך להתאמן או לא.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשוק

הוספת תגובה

• כאב בשוק - תגובה

רוית למפל
    06/10/2014

היי קרן ,
    הכאבים שלך יכולים לנבוע מהמון סיבות. זה יכול להיות מתיחה חזקה שנוצרה לך בזמן פעילות, יכול להיות שיש קרעים קטנים בסיבי השריר בעקבות מאמץ ויכול להיות שיש כאב מוקרן.
    ממליצה לך ללכת לבדוק את העניין,
    מה שאת יכולה לעשות בנתיים זה לעבוד עם קומפרסים של קרח על האזור עצמו יחד עם עיסוי (באזור הכאב), ואם יש לך כדור טניס או גומי אשמח להדריך אותך כיצד לשחרר לבד את הלחץ על השריר באמצעות סקייפ / וייבר.
    לגביי העניין הביטוחי, בסופו של יום לגוף שלנו אין חלקי חילוף וכדאי לשמור על תחזוקו כראוי. מנוחה אינה פיתרון, היא רק מנוחה . במידה ואין שיפור בכאב גשי לבדיקות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו