כאבים בכתף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכתף.
    אור
    28/10/2014

שלום רב,כבר קרוב לחודשיים שאני סובל מכאבים בכתף עקב אימון עצים מאוד בטווחי RM 2-5 בתרגיל בנצ' פרס שביצעתי,למחרת התחילו לי כאבים בכתף שעד היום לצערי לא חלפו ולא מאפשרים לי להתאמן על שרירים מסוימים כגון חזה,כתפיים (למעט הרחקה) יש לציין שטווחי הכאבים מופיעים כאשר אני מרים את היד מעל הראש,בכל תרגילי חזה,בכפיפת כתף ממש מעט,ואף בתרגילים ליד קדמית כשהכתף בכפיפה כגון מוט W בפריצ'ר אני מרגיש מעט כאב וגם ובחלק מתרגילי גב כגון פול אובר אני מרגיש מן עיקצוץ באיזור של ה Anterior deltoid לבין הclavicle. יש לציין שבהרחקה לא מרגיש כאבים ובהרחקה אופקית רק במכונה שמומנט ההתנגדות גבוה מתחילת התנועה. פניתי לרופא והוא הפנה אותי לצילום אולטראסאונד ואני יודע שכל הפרוצדורה לוקחת זמן במידה ואצטרך פיזיותרפיסט ,לקחתי הפסקה של שבוע ואף יותר מאימונים מלאים אבל ממש מדכא אותי המצב ניסיתי לעבוד על שרירים מייצבים (rutator cuffs) אבל לא עזר כ"כ ,עכשיו לשאלתי היא האם כדאי לנסות לחזור לאמן את שאר חלקי הגוף בתרגילים שלא מופיעים כאבים כלל? או שאולי יש תרגילים מסויימים שיוכלו להפחית לי את הכאבים? החשש שלי היא או לדלקת בגיד הסופרספינטוס או לקרע קטן באחד משרירי הכתף,כרגע מאמן רק ידיים ורגליים נסה לכוון אותי בבקשה לפיתרון אידיאלי,תודה רבה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכתף.

הוספת תגובה

• כאבים בכתף. - תגובה

רוית למפל
    06/11/2014

אין תרגיל שיפחית את הכאבים .
    מהסיפור שלך עושה רושם ששריר הרחב גבי שלך עושה לך את הבעיות בכתף בשילוב של שריר החזה.
    כדי לחזור לפעילות חייבים לשחרר לך את הידבקויות שנוצרו מהעומס.
    לא כדורים ולא מנוחה ייעזרו פה, חובה כניסה פיזית לשריר לבצע מניפולציה לשחרר אותו.
    מאמינה שעם טיפול ואבחון טוב, אתה בחזרה תוך שבועיים. במידה ויש קרע בין שבועיים לחודש וחצי.
    האם אתה מפתח גוף שאתה עובד בעומסים האלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

שי מבורך
    08/12/2014

לרוב בלחיצת חזה בטכניקה לא נכונה יש סיכוי לפציעת כתף, בדכ הפציעה תתרחש בכתף הקדמית ןלכן בחלק מהתנועות אינך מרגיש כאב, אך לעומת זאת בתרגילים המערבים את השריר המדובר(כמו פריצר) הכאב יורגש, ייתכן ויש תהליך דלקתי בכתף ולכן עדיין כואב
    טיפול מנואלי ושימוש בקרח יכולים לעזור בהפחתת הכאב,ובחזרה לפעילות
    יש לשים דגש לאחר החזרה לפעילות לטכניקה נכונה ולמנח נכון של השכמה בהצלחה
    שי מבורך ספורט תראפיסט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

שי מבורך
    09/12/2014

הייתי שמח לדעת למה התגובה שלי נמחקה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף - תגובה

רוית למפל
    10/12/2014

שי צהריים טובים,
    הודעותייך פרסומיות ועוברות על נהלי הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

שי מבורך
    10/12/2014

סליחה על הבורות אבל לא הבנתי מה היה פרסומי בהודעה: ציינתי את גורמי הפציעה הנפוצים את מיקום הפציעה הנפוץ ואת הדרכים המומלצות לטיפול בבעיה והישנות הבעיה מה פרסומי בזה?
    או שאולי זה שרשמתי מה הכשרתי זה פרסומי? כשאני כותב תגובה (ולא רק אני גם אחרים) חשוב לציין מה ההכשרה הרי איך ידעו שמה שאני כותב מגובה בחומר עיוני ובידע?
    נ.ב. לא רשמתי מס טלפון לא הצעתי שירותים מסויים, הדבר היחיד שרשמתי היה תגובה לאיך אני רואה את הגורמים לפציעה והמלצות להמשך
    (אגב התגובות שלך אפילו אם את מנהלת הפורום, נחתמות בתוכן שכולל הכשרה מיקום וטלפון, אצלי צויינה רק ההכשרה ולכן אשאל שוב מה פרסומי בזה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

שי מבורך
    10/12/2014

כפי שזה נראה אתם רשאים או אפילו נהנים מהזכות לפרסם ואף להציע את שירותיכם לפונים כאן, אם זה המצב נוצר הרושם שאתם מנסים לגייס מטופלים מתוך הפורום ולא בהכרח לתת מענה ראוי לפורום טיפולי שבא לסייע במתן עצות מגוונות לבעיה אלא להגדיל את חוג לקוחותיכם, אם אכן זה המצב , הדבר מאוד עצוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

שי מבורך
    10/12/2014

אשמח לגלות שלא כך המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו