סובל מדורבן בכף הרגל !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מדורבן בכף הרגל !!!
    אנתוני
    14/02/2015

אני סובל מ Plantar fasciitis (דורבן בכף הרגל)במשך 3 השנים האחרונות, אבל רק לפני שנה בערך זה הגיע כבר לשלב שבו אני נמצא בכאב מתמיד וזה הולך ונהייה יותר גרוע , סביר להניח שזה עקב העבודה שלי הכרוכה בהתרוצצות על משטחים קשים ואתרי בנייה ואולי בגלל שבעבר הייתי רץ בקביעות כיום אין לי אפשרות כזו, בכל מקרה רכשתי לפני חודש וחצי מכשיר שנקרא footlog , סוג של מסוים רולר עיסוי שעזר לי מאוד וזה מרגיש לי נהדר ובהחלט חש בהקלה , השאלה שלי אם הדורבן בכף הרגל עלול היות לכל החיים ?ושאלה שנייה היא שעל פי הבנתי וע"פ מחקר קטן שביצעתי ברשת ממליצים מאוד לרכוש מדרסים כאמצעי להפחתת כאב ומניעה של הדורבן , ואם כן אז מאיזה סוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מדורבן בכף הרגל !!!

הוספת תגובה

• סובל מדורבן בכף הרגל !!! - תגובה

רוית למפל
    16/02/2015

מדרסים הינם יוצרים מעקף לבעיה, פיצוי של הרגל הדריכה על מנת שלא תחוש בכאב.
    ניתן להיפתר היום מדורבן בקלות.
    גש לטיפול במקום לסבול מזה .
    דורבן נוצר כתוצאה משינוי מתחים של השרירים בכף הרגל אשר התוצאה היא בנייה של סחוס שמרגיש כמו קוץ.
    עיסוי, רפלקסולוגיה, פיזיותרפיה, רמובמנט כל אלה חלק קטן ממכלול הטיפולים שיוכלו לתת לך מענה ראוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל מדורבן בכף הרגל !!! - תגובה

רוית למפל
    16/02/2015

מדרסים הינם יוצרים מעקף לבעיה, פיצוי של הרגל הדריכה על מנת שלא תחוש בכאב.
    ניתן להיפתר היום מדורבן בקלות.
    גש לטיפול במקום לסבול מזה .
    דורבן נוצר כתוצאה משינוי מתחים של השרירים בכף הרגל אשר התוצאה היא בנייה של סחוס שמרגיש כמו קוץ.
    עיסוי, רפלקסולוגיה, פיזיותרפיה, רמובמנט כל אלה חלק קטן ממכלול הטיפולים שיוכלו לתת לך מענה ראוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים איתך FOOTLOG עוזר מאוד לדורבן

גיא
    17/02/2015

בתור אחד שרץ לפחות 40 ק"מ בשבוע ממוצע גם אני סבלתי מדורבן לפני כחודשיים רכשתי את הרולר עיסוי הזה שיש לו זיזים עבים והמצב כיום הרבה יותר טוב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדורבן

רונן, מעסה
    18/02/2015

בהמשך לדבריה של רוית, ארחיב בעניין עיסוי כטיפול לדורבן. ראשית, חשוב לומר שככל שנזהה את הדורבן סמוך להופעת התסמינים, כן ייטב.
    לגבי העיסוי. עיסוי חשוב מאד להחזרת התנועתיות והגמישות של הרקמה באזור העקב. המרצת מחזור הדם, מתיחות פאסיביות, הנעת מפרק העקב וחיזוק השרירים והגידים התומכים בעקב מהווים פעולות תומכות בפינוי תוצרי הלוואי של הדלקת הגורמים להתגרמות וליצירת דורבן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו