מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובל מדורבן בכף הרגל !!!אנתוני14/02/2015
אני סובל מ Plantar fasciitis (דורבן בכף הרגל)במשך 3 השנים האחרונות, אבל רק לפני שנה בערך זה הגיע כבר לשלב שבו אני נמצא בכאב מתמיד וזה הולך ונהייה יותר גרוע , סביר להניח שזה עקב העבודה שלי הכרוכה בהתרוצצות על משטחים קשים ואתרי בנייה ואולי בגלל שבעבר הייתי רץ בקביעות כיום אין לי אפשרות כזו, בכל מקרה רכשתי לפני חודש וחצי מכשיר שנקרא footlog , סוג של מסוים רולר עיסוי שעזר לי מאוד וזה מרגיש לי נהדר ובהחלט חש בהקלה , השאלה שלי אם הדורבן בכף הרגל עלול היות לכל החיים ?ושאלה שנייה היא שעל פי הבנתי וע"פ מחקר קטן שביצעתי ברשת ממליצים מאוד לרכוש מדרסים כאמצעי להפחתת כאב ומניעה של הדורבן , ואם כן אז מאיזה סוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מדורבן בכף הרגל !!! - תגובה
רוית למפל16/02/2015מדרסים הינם יוצרים מעקף לבעיה, פיצוי של הרגל הדריכה על מנת שלא תחוש בכאב.
ניתן להיפתר היום מדורבן בקלות.
גש לטיפול במקום לסבול מזה .
דורבן נוצר כתוצאה משינוי מתחים של השרירים בכף הרגל אשר התוצאה היא בנייה של סחוס שמרגיש כמו קוץ.
עיסוי, רפלקסולוגיה, פיזיותרפיה, רמובמנט כל אלה חלק קטן ממכלול הטיפולים שיוכלו לתת לך מענה ראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מדורבן בכף הרגל !!! - תגובה
רוית למפל16/02/2015מדרסים הינם יוצרים מעקף לבעיה, פיצוי של הרגל הדריכה על מנת שלא תחוש בכאב.
ניתן להיפתר היום מדורבן בקלות.
גש לטיפול במקום לסבול מזה .
דורבן נוצר כתוצאה משינוי מתחים של השרירים בכף הרגל אשר התוצאה היא בנייה של סחוס שמרגיש כמו קוץ.
עיסוי, רפלקסולוגיה, פיזיותרפיה, רמובמנט כל אלה חלק קטן ממכלול הטיפולים שיוכלו לתת לך מענה ראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך FOOTLOG עוזר מאוד לדורבן
גיא17/02/2015בתור אחד שרץ לפחות 40 ק"מ בשבוע ממוצע גם אני סבלתי מדורבן לפני כחודשיים רכשתי את הרולר עיסוי הזה שיש לו זיזים עבים והמצב כיום הרבה יותר טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדורבן
רונן, מעסה18/02/2015בהמשך לדבריה של רוית, ארחיב בעניין עיסוי כטיפול לדורבן. ראשית, חשוב לומר שככל שנזהה את הדורבן סמוך להופעת התסמינים, כן ייטב.
לגבי העיסוי. עיסוי חשוב מאד להחזרת התנועתיות והגמישות של הרקמה באזור העקב. המרצת מחזור הדם, מתיחות פאסיביות, הנעת מפרק העקב וחיזוק השרירים והגידים התומכים בעקב מהווים פעולות תומכות בפינוי תוצרי הלוואי של הדלקת הגורמים להתגרמות וליצירת דורבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)