קרע בארבע ראשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בארבע ראשי
    עמרי
    16/02/2015

שמי עמרי אני ספורטאי מקצוען שחקן כדורגל. לפני 4 חודשים עברתי פציעה ברקטוס פמוריס ואובחן לי קרע חלקי. לאחר שיקום רגיל חזרתי למגרשים לשחק כהרגלי.
    בתקופה האחרונה חודש וחצי חודשיים הרגשתי שמשהו לא בסדר ברגל ובחלק העליון של הירך הופיע בליטה מאוד מאוד גדולה ובלי קשר הרגשתי שאני לא חוזר ליכולתי לפני הפציעה למרות שיקום מקסימלי וכושר גופני מצויין.
    עשיתי לפני כחודש אולטרסאונד ומתברר שהרקטוס פמוריס קרוע באופן מלא עם משיכה כלפי מעלה.
    אני מחכה לבדיקת MRI כדי שאוכל לעשות ניתוח לתקן את הנזק.
    הרופא שלי אופטימי למרות שהפציעה היא בת כמה חודשים והוא טוען שצריך למשוך את השריר המכווץ ולחבר אותו ככל הניתן בחזרה לגיד למרות שאין 100 אחוז החזרה למקום.
    אני מאוד מאוד מדוכא מהמצב אני ספורטאי פעיל בהרבה ענפים כמו גם מאמן ילדים וזה פוגע בתיפקוד שלי ובפרנסה שלי וגם מבחינה אסטטית זה מזעזע ממש בגודל של כדוריד.
    רציתי חוות דעת ממכם האם אתם מכירים את המצב ואת הניתוח למרות שעברו 4-5 חודשים מזמן הפגיעה הראשונה (הרופא המנתח טוען שכנראה אחרי שחזרתי לפעילות נגרם הקרע המלא מכיוון שבבדיקה הראשונה אובחן קרע חלקי)
    תודה רבה ומחכה לתשובה אופטימית ככל האפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בארבע ראשי

הוספת תגובה

• קרע בארבע ראשי - תגובה

ד``ר יצחק בכר
    22/04/2015

שלום עמרי
    העובדה שאתה ספורטאי פעיל תעזור להליך השיקום שלאחר הניתוח. הסיכויים שלך לחזור לאחר הניתוח והשיקום לפעילות גופנית בעצימות גבוהה טובים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו