מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע בשריר rotator בכתף ימיןדן28/06/2015
שלום. אני בן 22 ומגיל צעיר תמיד התעסקתי באימונים בכל מני צורות וגוונים. שירתתי ביחידה קרבית עם עומס פיזי רב ותמיד עמדתי באתגרים בצורה טובה ובאופן חלק ללא פציעות. במרץ האחרון השתחררתי ונכנסתי לעולם הקרוספיט, התאהבתי בתחום הזה והגעתי ל-5-6 אימונים בשבוע במשך שלושה חודשים והרגשתי מאד טוב עם זה. עד שהיה אימון אחד שבו עשיתי המון תנועה עם דחיקה מהכתפיים עם משקלים כבדים, בסוף האימון הרגשתי כאב קטן ולא מטריד מדי בכתף ימין והתאמנתי גם יום אחרי, מיד הבנתי שעשיתי טעות והכאב לא היה סתם שריר עייף או תפוס. הלכתי לרופא מומחה בפציעות ספורט שאמר לי כי קרעתי את שריר הrotator, ואין לי מה לעשות חוץ מלנוח שבועיים שלושה ואז לחזור לאט ובמתינות לאימונים. עברתי את התקופה הזאת ואפילו טיפה יותר ועכשיו אני מבצע פעם ביומיים אימון נורא חלש של מתח שכיבות שמיכה וג'קסונים.
אז השאלה שלי היא כזאת - איך לדעתך הכי כדאי לי להגביר את קצב העבודה בלי לפגוע בכתף,ובנוסף גם לבנות אותה בצורה איכותית יותר ולשפר בה את הגמישות? (לדעתי הסיבה לפציעה היא גם עומס יתר וגם חוסר גמישות שכללה גם טכניקה לא מושלמת.) אם אתה מכיר איזשהי תוכנית מסודרת אשמח לשמוע עליה כי יש בי מין פחד כזה לעשות שוב טעות שבגללה אעדר מהמכון לתקופה מאד ארוכה.
תודה רבה ובהערכה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בשריר rotator בכתף ימין - תגובה
רוית למפל17/08/2015מנוחה היא אף פעם לא פיתרון . קרע בשריר משמעו שנפילת העומסים על הכתף משתנה, עליך לגשת לטיפול לשחרור של כל הrotators ואיזון הכתף, רק לאחר מכן חוזרים להפעלת וחיזוקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)