כאב בברך שמאל לאחר ריצה קלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך שמאל לאחר ריצה קלה
    אלי
    16/07/2015

שלום,
    אני בן 24,בריא בד"כ. יש לי פלטפוס די חמור ואני הולך עם מדרסים ונעלי ספורט באופן קבוע. חזרתי בזמן האחרון לרוץ מדי יום/יומיים,ריצות של כ20 דקות מקסימום במהירות קלה-לא משהו קיצוני מדי. הופיעו לי כאבים בברך שמאל בחלק התחתון שלה(לא ב"פיקה" עצמה אם אני מבין נכון את ההגדרה). כאבים דומים היו לי גם בצבא לפני מס' שנים ובזמנו עשיתי אולטראסאונד שלא העלה ממצאים חריגים.הכאבים כרגע לפחות מאוד קלים ולא מהווים שום בעיה בהתנהלות היומיומית, אבל אני לא רוצה שהמצב יחמיר. איך כדאי לפעול? פשוט להימנע מריצה ולעשות רק הליכה מהירה או שיש משהו אחר שכדאי לעשות?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בברך שמאל לאחר ריצה קלה - תגובה

רוית למפל
    19/07/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בברך שמאל לאחר ריצה קלה - תגובה

רוית למפל
    19/07/2015

קצת קשה לי לענות לך מבלי לראות ולאבחן .
    צריך לבדוק אולי המדרסים לא תואמים, אולי הטכניקה לקויה. יש הרבה פרמטרים שצריכים הסתכלות מעמיקה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו