שיקום מניתוח שחזור רצועת הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום מניתוח שחזור רצועת הברך
    יניב
    29/09/2015

שלום רב,
    רציתי להתייעץ לגבי שיקום אחרי ניתוח שעברתי .
    לפני 7 חודשים עברתי ניתוח לשיחזור רצועת הברך ותפירת המיניסקוס,במשך התקופה של אחרי הניתוח
    הייתי במעקב תוך כדי טיפולי פיזיוטפריה,אך לאחר 3 חודשים מרגע הניתוח,טסתי לאוסטרליה ומשם
    הייתי בראשות עצמי . במהלך השהות שלי באוסטרליה באחד מהטיולים,עשיתי תזוזה לא נכונה עם הברך
    וחששתי שאולי קרעתי את הרצועה שוב/פגעתי במיניסקוס,ובעקבות כך ובעקבות העובדה שהייתי רחוק
    מהארץ ומטיפולי הפיזיוטרפיה ירדה לי המוטיבציה והפסקתי עם הפיזיוטרפיה העצמית והתרגול לרגל..
    לפני כשבועיים החלטתי שאני רוצה לטפל בברך ועשיתי בדיקת MRI ושמחתי לגלות כי הכל נראה תקין
    (מלבד המיניסקוס שהרופא עדיין אמר שהוא מתהליך החלמה ושזה יקח לו עוד 2-3 חודשים להבריא)
    והרופא אמר לי לא לאמץ את הברך ובעיקר לנוח .
    השאלה שלי היא כזאת,הרופא בארץ אמר לי שעליי כל הזמן לחזק את השרירים ולהתאמן על הברך בעוד
    שכאן הרופא המליץ על מנוחה לכן אני מבולבל מה עליי לעשות ?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיקום מניתוח שחזור רצועת הברך - תגובה

רוית למפל
    29/09/2015

מומלץ לשאול את הרופא מדוע לא ו/או מדוע כן לבצע חיזוק. מותר לך לדרוש הסבר.
    המילה חיזוק הברך הכוונה היא להחזיר לטווח תנועה תקין . לכן הייתי ממליצה לבצע בינתיים בעיקר עיסויים, טריגר פוינטס ומתיחות זהירות.
    תצמד לאיש מקצוע אחד שאתה מאמין בו וסומך עליו שילווה אותך ובהדרגה תתחילו להפעיל ולחזק את הרגל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו